HvN garnituren leverbaar met kerntrekbeveiliging

VBH Nederland voert onder haar eigen merk HvN veiligheidsbeslagen voorzien van kerntrekbeveiliging.

Hierbij zijn zowel aan veiligheid als optiek geen concessies gedaan. Natuurlijk voldoen het schild en de kerntrekbeveiliging ruimschoots aan de eisen die gesteld zijn voor goedkeuring volgens SKG***®

 
De grootste uitdaging was de schildbreedte van de smaldeurgarnituren. Deze mocht niet breder zijn dan de
33 mm van de bestaande schilden. VBH is er in geslaagd de kerntrekgarnituren zowel in aluminium als RVS op deze breedte te construeren. VBH heeft hiermee de smalste SKG***® schilden voorzien van kerntrekbeveiliging.

Hiermee is ook het uitwisselen naar de nieuwe schilden technisch altijd mogelijk en blijft de optiek van de schilden ook gelijk.
Natuurlijk heeft VBH Nederland ook een programma breedschilden voorzien van kerntrekbeveiliging.
Vanzelfsprekend is alles uit voorraad leverbaar.

HvN Rollenband

Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig optisch nauwelijks meer te onderscheiden van de houten variant. Enkel in het toe te passen beslag zaten tot voor kort nog verschillen. Met het nieuwe rollenband is daar ook een einde aan gekomen.
Met het rollenband heeft de kunststof buitendraaiende deur nu ook aan de scharnierzijde een houtlook.

Kenmerken

De technische specificaties van het rollenband voldoen ruim aan de gestelde eisen. Ze zijn SKG**® goedgekeurd, maken bij 2 scharnieren een deurgewicht van 160 kg mogelijk en de deur is wind- en waterdicht tot meer dan 600 Pa.
Het HvN Rollenband wordt leverbaar voor de meeste gangbare kunststof profielen in Nederland.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie