Nieuwe communicatiehub stuurt acht afzonderlijke deuren aan

Meer snelheid, veiligheid en installatiegemak met de nieuwe draadloze Aperio™ IP-communicatiehub.

De Aperio™ IP-communicatiehub van ASSA ABLOY voegt snelheid, veiligheid en installatiegemak toe aan een draadloos toegangscontrolesysteem.

 
De nieuwe hub kan enerzijds 8 afzonderlijke deuren draadloos aansturen en anderzijds met een kabel via de TCP / IP interface gekoppeld worden aan het toegangscontrolesysteem. Hiermee is extra bekabeling overbodig.

Gegevens optimaal beveiligd

De AperioTM IP-communicatiehub AH40 heeft de nieuwste versie van TLS encryptie ingebouwd in de software. Gebruikers- en systeemgegevens zijn daardoor optimaal beveiligd. De AperioTM IP-Hub is nu ook compatibel met Power over Ethernet-technologie, waardoor een losse voeding overbodig is.

 
De nieuwe AperioTM IP-communicatiehub is zeer interessant voor OEM's en system integrators die werken met op IP-gebaseerde systemen in toegangscontrole, CCTV en aangrenzende gebieden.

Over AperioTM

De AperioTM-technologie van ASSA ABLOY is nu wereldwijd verkrijgbaar en maakt het vele toegangscontroleverleners mogelijk om op kostenefficiënte wijze draadloze deuren met mechanische sloten op te nemen in toegangscontrolesystemen.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie