Pluijmen plaatst trafodeuren op Amsterdam CS

Het in 2009 gestarte project duurt nog steeds voort.

Pluijmen vervaardigt puien hoofdzakelijk van staal om duurzaamheid, inbraakwerendheid en vandalismebestendigheid te kunnen garanderen. Weerstandsklassen 3 op het totale gevelelement incl. hang- en sluitwerk is mogelijk.

 
In 2009 werd gestart met deuren t.b.v. de machinekamers onder de roltrappen.

 
Daarna volgde diverse transformatordeuren en roosters met een grote verscheidenheid aan hang- en sluitwerk:

  • brandwerend;
  • inbraakwerend WK3 overeenkomstig NEN 5096 of ENV 1627 getest door TNO Nederland.

Vervolgens toegangsdeurendeuren voor de Eye-catcher op het nieuwe busplatform aan het IJsei.

 
Onder het busplatform vind je een auto-onderdoorgang. Aan het begin en einde van de tunnels doemen de door Pluijmen vervaardigde rookwanden op! In totaal zo’n 70 meter lengte en een hoogte van 6 meter.

 
Op de kop bieden toegangsdeuren toegang tot diverse technische ruimtes volledig geïntegreerd met rookwanden.

 
En nog steeds duren de werkzaamheden voort…

Meer over Pluijmen

Pluijmen heeft ervaring met het inbouwen van elektromechanische sloten, elektrische deuropeners, kaartlezersystemen, kabeloverbrenging van kozijn naar deur, kabeldoorvoer, (elektrische) deurdrangers, inbouwdeurdrangers, deurstandsignalering, antipanieksloten, meerpuntsluitingen, pushbars, enz.

 
De stalen puien én aluminium puien voldoen aan alle eisen die energiebedrijven c.q. opdrachtgevers stellen. Pluijmen ventilatiesystemen (ventilatieroosters) zijn insteekveilig, muisdicht, vandalismebestendig en regen- en stuifsneeuwvrij.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie