Optimale veiligheid in aluminium of RVS

Themans biedt veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging aan.

Een uitstekende bescherming tegen het uitboren en uittrekken van de cilinder is veiligheidsbeslag met een kerntrekbeveiliging.

Themans hang- en sluitwerk bv biedt, onder de merken S2 safe & secure en Ansa, deurbeslag met kerntrekbeveiliging in aluminium en hoogwaardig rvs aan.

 
Het aluminium veiligheidsbeslag van S2 safe & secure is verkrijgbaar in schildbreedte 32 mm, 40 mm en 50 mm. Ook voor hefschuifdeuren en de Passiefhuis deur is een oplossing met kerntrekbeveiliging beschikbaar.

Maatwerk- en Specialsjabloon

Voor de liefhebber van rvs deurbeslag is er het merk Ansa. Het merk Ansa staat bekend om haar design en kwaliteitsproducten in rvs. Alle rvs deurbeslagen, waaronder het rvs veiligheidsbeslag, zijn modulair opgebouwd. Zo is er voor vrijwel iedere situatie een oplossing.

 
Om te voldoen aan de vraag uit de markt is het complete assortiment rvs veiligheidsbeslag op aanvraag leverbaar met een kerntrekbeveiliging.
Zit uw oplossing er niet tussen? Dien dan op eenvoudig wijze een aanvraag in via ons Maatwerk- en Specialsjabloon op de website.

Twee bevestigingspunten

Het veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging voldoet aan SKG*** en aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Vanzelfsprekend heeft S2 safe & secure binnen dit assortiment een unieke oplossing in de markt gezet, namelijk SKG*** goedgekeurd veiligheidsbeslag met slechts 2 bevestigingspunten.

 
Een groot voordeel is dat dit deurbeslag één op één uit te wisselen is met ons standaard 40mm veiligheidsbeslag. Een deur kan op eenvoudige wijze inbraakveiliger gemaakt worden.

 
www.s2info.nl | www.ansadesign.nl

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie