2resist® plafondsysteem weert ruim 2 uur brand

Faay Vianen introduceert flexibel plafondsysteem met een uitzonderlijk hoge brandwerendheid.

Dit bijzondere, nieuwe product biedt u de hoogst mogelijke veiligheid: een brandwerendheid van minstens 2 uur, plus een reserve van 10%! Geen enkel ander plafondsysteem biedt een vergelijkbare brandveiligheid.

 
Zo blijven vluchtwegen veel langer toegankelijk. 2resist® biedt u tijd om alles en iedereen in veiligheid te brengen én de brand in de kiem te smoren.

Allerhoogste brandwerendheid

Wettelijk is een brandwering van 30 tot 90 minuten vereist, afhankelijk van de gebruikssituatie. 2resist® overtreft deze norm met spectaculaire resultaten.

 
Efectis Nederland B.V. heeft een brandweerstand vastgesteld van maar liefst 120 minuten, plus een reserve van 10%. Daarmee biedt 2resist® de hoogste brandwerendheid die momenteel wereldwijd verkrijgbaar is.

Bijzondere constructie

Het 2resist® ceiling system bevat innovatieve plafondpanelen die autonoom - exclusief de bovenliggende constructie - garant staan voor de ongekend hoge brandwerendheid.

 
Deze panelen (500 x 500 mm, werkend) worden door speciaal opgeleide en gecertificeerde monteurs bevestigd in een verdekte, vrijdragende ophangconstructie met een grote overspanningscapaciteit. Zonder ontsierende rasters, zonder belasting van de bovenconstructie. De plafondpanelen zijn kant-en-klaar, afgewerkt met een fijne korrelstructuur (wit).

 
Een bijkomend voordeel is dat ze ook geluidwerend en thermisch isolerend zijn.

Investering in duurzaamheid

De hoge brandwerende kwaliteiten van 2resist® verbetert de duurzaamheid van uw pand. Want 2resist® biedt optimale bescherming aan de bouwkundige constructie en aan bovenliggend kanaal- of leidingwerk. Minimaal 2 uur brandwering voorkomt of beperkt gevolgschade bij brand.
Ook maakt 2resist® extra brandweringsvoorzieningen overbodig. Bovendien zijn de 2resist®-panelen uitneembaar en herplaatsbaar, mét behoud van brandweringsgarantie.
Verder voorkomt 2resist® snijverlies (afval) door de slimme calculatieservice.
Kiezen voor 2resist® is kiezen voor veiligheid én duurzaamheid!

Toepassing

2resist® is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie; voor droge, en natte en hygiënische ruimten. Zowel nationaal als internationaal is 2resist® uniek!

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie