Raamrenovatie? Universeal+ en Siliconen Renovatiedichtingen van Ellen

Ellen introduceert assortiment renovatieprofielen voor kunststof ramen en deuren: Universeal+ en Siliconen Renovatiedichtingen.

Niet alleen houten maar ook kunststof kozijnen hebben periodiek onderhoud nodig om ongemakken te voorkomen en de levensduur te verlengen. Naast het afstellen en smeren van het hang- en sluitwerk moeten ook de afdichtingen worden gecontroleerd.

 
Als bij controle van deze afdichtingen blijkt dat deze de kieren niet meer voldoende afdichten, is het raadzaam om deze te vervagingen om ongewenste luchtstromen te voorkomen.

Ons nieuwe assortiment biedt volop mogelijkheden om op een snelle en eenvoudige manier nieuwe afdichtingen te monteren.

Meer dan 100 standaard profielen

Universeal+ is een universele oplossing gemaakt van TPE ter vervanging van afdichtingen bij kunststof ramen en deuren. Omdat het profiel uit meerdere afpelbare lagen is opgebouwd, is er altijd een geschikte oplossing binnen handbereik.

 
Dit profiel vervangt namelijk meer dan 100 standaard profielen! Het is een ideaal product voor kleine onderhoudsklussen.

Siliconen Renovatiedichtingen

Dit is een serie renovatiedichtingen gemaakt van siliconen voor kunststof ramen en deuren. De serie bevat 6 typen ter vervanging en verbetering van de meest voorkomende kunststof profielsystemen. Afhankelijk van het kunststof profielsysteem waarvoor een vervangende afdichting wordt gezocht, kan er een keuze worden gemaakt uit de 6 typen.

 
De profielen worden geleverd op een rol met een standaard lengte van 25 meter in de kleur zwart.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie