Duco toont nieuwkomers op vakbeurs Gevel 2014

Zonwering en ventilatieve koeling in de ‘spotlight’.

Tijdens Gevel 2014 (22 t/m 24 januari in Ahoy) stelt Duco architecturale zonwering in combinatie met esthetische oplossingen voor een efficiënte ventilatieve koeling centraal.

Naast de vele mogelijkheden op het gebied van structurele zonwering met een architecturale meerwaarde, zoals de grote rechthoekige lamellen van de DucoSun Cubic of de unieke vouwpanelen van de DucoSlide BiFold is er nog heel wat meer te zien…

Nieuwkomer in gamma schuifpanelen

De DucoSlide 40Z is een permanent extern zonweringsysteem met aluminium schuifpanelen, bestaande uit vaste aluminium lamellen. De strakke 40Z-lamel, met een hoogte van 85 mm, wordt in een vaste hellingshoek van 48° en een stap van 100 mm in het stevige LuxFrame-kaderprofiel geïntegreerd.

 
Bovendien kan deze vorm van zonwering zowel volledig voor het raam of er net weg van geschoven worden. Ze is leverbaar in verschillende geleidingssystemen: enkelvoudig, symmetrisch of telescopisch.

Intensief ventileren op maat

De DucoGrille Close 105, een kleppenregister met grote luchtdoorlaat speciaal voor kantoren en scholen, beschikt voortaan over een actuatorsturing. Dit regelbaar kleppenregister kan dus probleemloos in een Vraaggestuurd Natuurlijk Ventilatiesysteem (VNV) of op een gebouwbeheerssysteem aangesloten worden.

Lamellenwandsysteem met uitstekende waterwerendheid

De unieke vorm van deze ‘High Performance’ (HP) lamel zorgt er voor dat dit lamellenwandsysteem uistekend bestand is tegen extreme weersomstandigheden. Vooral op het gebied van waterwerendheid presteert de 130HP, met een hoogte van 87 mm en een diepte van 133 mm, uitstekend.

 
Daarenboven kan het systeem rekenen op een aanzienlijke fysische vrije doorlaat van 70% en bedraagt de maximale overspanning tussen twee draagprofielen maar liefst 2.400 mm! De DucoWall Classic W 130HP kan zowel ingezet worden als esthetische gevelbekleding of als uitstekend hulpmiddel om intensief te ventileren.

Bezoek Duco Ventilation & Sun Control op stand A011 (hal 1).

 

« Nieuws overzicht