Tijdens VSK 2014 staat de stand van Itho Daalderop compleet in het teken van het beleven van een goed binnenklimaat.

Naast een unieke ‘Binnenklimaat Experience’ en de laatste innovaties en ontwikkelingen op het gebied van verwarming, ventilatie en warm tapwater, lanceert Itho Daalderop een klimaatthermostaat.

 
Deze innovatieve thermostaat sluit naadloos aan bij de binnenklimaatfilosofie door verwarming, ventilatie en tapwater in een woning op een efficiënte en effectieve manier te regelen. Daarnaast wordt de nieuwe fraai vormgegeven en compacte kokend waterboiler BS5 met een nieuwe 4-in-1 kraan gedemonstreerd.
Nieuw is ook een energieneutraal en -leverend woningbouwconcept én twee prefab oplossingen; één voor galerij- en portiekwoningen en één voor rijwoningen.

Binnenklimaat Experience

Itho Daalderop staat voor een goed binnenklimaat. Deze visie en kennis wordt tijdens de VSK op unieke wijze gedeeld met het publiek door middel van een speciale experience: een audiovisuele belevenis waarin men met een digitale bril ziet hoe de vitale functies in een woning slim samenwerken.
De experience laat de bezoeker een comfortabel, gezond en prettig thuis in ieder woonhuis ervaren.

Breed productenpakket

Verder wordt het ketelprogramma gepresenteerd dat onlangs is uitgebreid met de Base Cube Duo, een CW5 ketel met ingebouwde 2e CV-zone die zowel het hoog- als laagtemperatuur verwarmingscircuit bedient. Het toch al brede programma vraaggestuurde ventilatiesystemen is verder uitgebreid met een budgetvariant, BaseFlow en een high end oplossing, QualityFlow. Ook het complete ventilatiepakket wordt tijdens de beurs getoond.

 
Daarnaast toont Itho Daalderop concepten voor de nieuwbouw-, renovatie- en installatiebranche. Recente ontwikkelingen op warmtepompgebied komen tenslotte aan bod, waaronder de zeer duurzame Booster warmtepomp voor het bereiden van warm tapwater in combinatie met collectieve systemen.

 
Itho Daalderop is van 3 t/m 7 februari tijdens VSK 2014 in de Jaarbeurs in Utrecht te vinden in hal 8, stand E054.
Voor meer informatie zie www.ithodaalderop.nl