Nieuwe Wakaflex doorvoerpan is universeel toepasbaar

Dakpanproducent Monier introduceert de Universele Wakaflex® Doorvoerpan.

Deze dakpan is toepasbaar op daken met een helling van 20º tot 55º en in drie kleuren leverbaar. Dat maakt hem geschikt voor vrijwel elk hellend dak bij nieuwbouw en renovatie.

 
De universele doorvoerpan heeft Wakaflex als basis: de loodvervangende afdichting van Monier. De dakvoetzijde bevat een extra butylband zodat de pan aan drie zijden goed is aan te vormen en af te dichten. Verhitting, las- of plakmiddelen zijn overbodig.

20 jaar waterdicht

Een universele doorvoerpan met Wakaflex als basis is nieuw op de markt. Met deze nieuwe doorvoerpan is men verzekerd van de aanvoer van verse lucht en afvoer van rookgassen. Maar hij draagt ook bij aan een mooi, strak dakbeeld.

 
Wakaflex is een milieuvriendelijk product dat aansluitingen bij opgaand metselwerk, kozijnen, schoorstenen en dakvensters vervangt, zonder gebruik te maken van lood. Ook op de nieuwe doorvoerpan garandeert Monier de waterdichtheid gedurende 20 jaar.

Eenvoudig positioneren en lichtgewicht

Wakaflex is vervaardigd uit hoogwaardig polyisobutyleen (PIB) dat volledig recyclebaar en flexibel is. PIB is onschadelijk voor het milieu, licht van gewicht en zonder giftige stoffen. Wakaflex is rekbaar in lengte en breedte en dus eenvoudig te verwerken.

 
De nieuwe doorvoerpan is 560 mm breed en 630 mm lang en past op daken met een helling van 20º tot 55º. Hij is eenvoudig te positioneren en licht in gewicht. De doorvoerpan is geschikt voor doorvoeren van 100 mm tot 150 mm uitwendig.

Rookgasafvoer, ventilatie en WTW

Met de Wakaflex doorvoerpan heeft Monier weer een duurzaam product ontwikkeld. Doordat hij leverbaar is in antraciet, rood en in loodkleur past hij op vrijwel ieder hellend dak. De combinatie met de scharnierkap MF 140 maakt hem geschikt voor onder andere rookgasafvoer, ventilatie en aansluiting op WTW-systemen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie