Wilt u de spin in het web zijn? Volg de cursus Werkvoorbereider

Geen technisch vakman kan aan de slag zonder een gedegen voorbereiding van de werkvoorbereider. Lees meer…

Werkvoorbereiders zijn de spin in het web tijdens projecten. Ze coördineren, plannen, bewaken en denken vooruit. Want elk project moet goed, op tijd en tegen minimale kosten worden uitgevoerd.

 
Als u die spin in het web wilt zijn, kies dan nu voor de cursus Werkvoorbereider van Kenteq en behaal het in de branche erkende diploma. U leert zelfstandig te werken, het productie- en installatieproces effectief en efficiënt in te zetten en werkprocessen te optimaliseren.

Voor wie?

Bent u medewerker van een productie- of installatiebedrijf? Werkt u in de voorbereiding en wilt u zich verder ontwikkelen? Of bent u nauw betrokken bij het vertalen van de wensen van de klant naar een werkopdracht? Dan is deze cursus op uw lijf geschreven.
U kunt deelnemen aan deze cursus als u een technische vakopleiding op mbo-niveau 4 of vergelijkbaar niveau heeft afgrond of kunt aantonen dat u dat niveau heeft verkregen door ervaring.
Daarnaast is belangrijk dat u ruimtelijk inzicht heeft, nauwkeurig bent, positief-kritisch en goed met mensen kunt omgaan. In het contact met klanten stelt u zich actief, flexibel en creatief op. U kunt meedenken bij het oplossen van technische problemen.

Zelf aan de slag

Tijdens de cursus Werkvoorbereider voert u aan de hand van praktijkcases opdrachten uit. Hierbij maakt u een directe vertaalslag naar uw eigen werkomgeving. U leert productie- en installatiewerkzaamheden zelfstandig voorbereiden, plannen en opstarten en calculaties maken. U vertaalt klantenorders en werktekeningen naar duidelijke werkopdrachten en u verdiept u in voorraadbeheer.

Uw resultaat

Na deze cursus heeft u competenties ontwikkeld waarmee u zelfstandig productie- en/of installatiewerkzaamheden kunt voorbereiden, plannen en opstarten. U kunt processen verbeteren en draagt op deze manier bij aan kwaliteitsverbetering en kostenbesparing.

Aanmelden

Aanmelden kan door op de onderstaande cursuslink te klikken. Of neem contact op met het Serviceteam van Kenteq: serviceteam@kenteq.nl of 088 – 444 99 00.

 
Cursus Werkvoorbereider

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie