BlueSense® hr-lijn is nieuwe standaard in warmte en comfort.

Nederland maakt kennis met een nieuwe generatie hr-ketels: de BlueSense-lijn. Deze solide, compacte krachtpatsers zijn het resultaat van een revolutionaire zienswijze voor duurzame warmte en zal deel uitmaken van de vooruitstrevende BlueLine-collectie.

 
Met de BlueSense voldoet Ferroli Nederland aan de hoogste wensen en eisen die ketels worden gesteld: een kwaliteitsproduct met een hoog CV-rendement, een geweldig tapwater comfort en uiteraard zeer energiezuinig.

 
Deze kenmerken worden bevestigd door brancheorganisaties en installatiebedrijven die mee hebben gewerkt aan de ontwikkeling van de BlueSense.

Kenmerken
  • de Bi-Thermic-wisselaar maakt onderdelen als een driewegklep, een platenwisselaar en/of een extra pomp overbodig;
  • minder onderdelen betekent minder onderhoud en storingen, dus lagere kosten;
  • zowel aan/uit schakelende als modulerende OpenTherm thermostaten toepasbaar;
  • compacte uitvoering.
BlueSense en AquaSol Zonlicht

De combinatie van de BlueSense ketel en het Ferroli Aquasol Zonlichtsysteem, bespaart u maar liefst 50% uw jaarlijkse energiekosten voor tapwater. Dat is al snel 300m3 gas per jaar. Het systeem sluit verder naadloos op elkaar aan.

 
Toepassing van het AquaSol 4 systeem verlaagt verder de EPC normering met ruim 0,1 en zorgt voor een flinke verbetering op het Energie Prestatie Certificaat van uw woning. Uw terugverdientijd wordt dus erg interessant.

BlueSense en Warmteterugwinning

Nieuwbouwwoningen worden tegenwoordig erg goed geïsoleerd. Hierdoor vindt er echter nauwelijks natuurlijke ventilatie meer plaats. De BlueSense combiketel in combinatie met de kunststof warmtewisselaar van de HR Optifor, verwarmt koude aangezogen buitenlucht voor tot maar liefst 96% van de bestaande kamertemperatuur. Deze ingenieuze zorgt voor een besparing van maar liefst 300m3 gas per jaar. In de EPC levert dit verder een verbetering op van gemiddeld 0,32.

 
Ferroli Nederland wil ook u laten genieten van deze luxe en zekerheid. Dit alles tegen een aantrekkelijke en transparante prijs. Een nieuwe standaard bepalen voor warmte en comfort? Dat is voor ons de essentie van BlueSense!