DUCO at CARE zorgt voor gezond binnenklimaat in de zorg

DUCO at CARE: natuurlijke totaaloplossing voor gezond binnenklimaat in de zorg.

Het binnenklimaat in ziekenhuizen of zorginstellingen laat nogal te vaak te wensen over. Te warm of te koud, onvoldoende verse en frisse lucht…

 
Allemaal factoren die van invloed zijn op de beleving van patiënten of bewoners. Kortom: een prettig werk- en leefklimaat is van groot belang voor de gezondheid.

DUCO at CARE heeft met haar gamma natuurlijke ventilatie- en zonweringsystemen een pasklare oplossing voor een aangenaam, comfortabel en bovenal gezond binnenklimaat én dat op een energiezuinige manier.

Koppeling GBS

De bekabelde Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen (VNV) van Duco, het Duco Comfort System Wired (met ZR-roosters) en het DucoTronic System Wired (met elektronisch gestuurde roosters), werden specifiek voor dergelijke projecten ontwikkeld.

 
Dat zorgt niet alleen voor de overbrugging van grote afstanden (tot 300 m), maar maakt ook een koppeling mogelijk met een gebouwbeheerssysteem dankzij de universele Modbuscommunicatie.

 
Een doordachte combinatie van CO2-, vocht- en/of temperatuurmeting houdt op elk moment het binnenklimaat in het oog.

Maximaal comfort

Voor maximaal comfort kan met de ClimaTop verse binnenkomende lucht voorverwarmd worden. De interne warmtestrip van het elektronisch gestuurde ventilatierooster wordt enkel geactiveerd wanneer er ventilatiebehoefte is én wanneer de buitentemperatuur onder de 12°C zakt.

 
Aangevuld met buitenzonwering en/of intensieve (nacht)ventilatie de garantie voor een gezond en comfortabel binnenklimaat!

 

« Nieuws overzicht