Speedheat elektrische vloerverwarming nu ook op afstand bedienbaar

Smartphone bedienbare e-thermostaat maakt elektrische vloerverwarming populairder dan ooit.

De e-thermostaat doet op grootse wijze zijn intrede in Nederland. Een thermostaat waarmee u de temperatuur kunt aanpassen waar u ook bent.

 
De e-thermostaat staat volop in de belangstelling. Reden genoeg voor Speedheat Nederland BV, het bedrijf achter de maatwerk vloerverwarming, om een variant voor haar vloerverwarming te ontwikkelen.

Waarom een variant voor vloerverwarming?

Speedheat Nederland constateert wereldwijd een groeiende vraag naar vloerverwarming als hoofdverwarming. Sinds de introductie van de 1,5 mm dunne vloerverwarming ontdekken mensen dat vloerverwarming in veel gevallen een uitstekend alternatief is voor traditionele systemen van verwarmen.

 
Als zich dan een kans voordoet om nog meer te besparen zoals met de e-thermostaat, dan haakt Speedheat daar uiteraard op in. Het versterkt wat Speedheat jaren roept: je kunt energie besparen als je kritisch naar je manier van verwarmen kijkt.

Hoe werkt de e-thermostaat?

Met de nieuwe e-thermostaat regelt u voortaan op afstand de temperatuur thuis. De e-thermostaat is eenvoudig te bedienen via de app voor de smartphone. Als deze langere tijd geen menselijke bewegingen registreert, schakelt hij zichzelf uit. Belangrijkste winst zit hem in het feit dat daarmee wordt voorkomen dat mensen onnodig hun Speedheat vloerverwarming aan laten staan.

 
De meeste mensen hebben een dagprogramma in hun thermostaat staan. Met de e-thermostaat kun je dat dagprogramma eenvoudig op afstand aanpassen als je dag afwijkt van het programma.

On demand

Het Speedheat vloerverwarmingssysteem is on demand. Dat wil zeggen: je kunt op ieder moment warmte oproepen. Bij conventionele systemen levert de thermostaat geen besparing op. Deze systemen kunnen weliswaar ook worden uitgeschakeld. Alleen duurt het dan weer lang voor ze warmte afgeven. Per saldo win je dan niets.

 
Speedheat brengt de vloertemperatuur weer razendsnel op het gewenste niveau en dat tegen een minimaal verbruik van energie.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie