Eenvoudig plakdakramen in woningen toepassen met Luxlight

Noviteiten Luxlight: verlengde bereikbaarheid, gratis dakopstand én keuze uit 3 kleuren.

Luxlight, marktleider in platdakramen voor woningen, zet zijn totaal serviceconcept nog meer kracht bij: verlengde bereikbaarheid, dakopstand gratis uit voorraad meegeleverd én drie kleuren uit voorraad.

Voortaan is het nog eenvoudiger én aantrekkelijker om grote platdakramen in woningen toe te passen.

Gratis prefab dakopstand

Alle Luxlight platdakramen worden standaard geleverd met een gratis prefab dakopstand. Daarmee biedt Luxlight een praktische oplossing die alleen maar voordelen biedt: doordat het bouwproces verder wordt gestandaardiseerd worden maatfouten voorkomen. De opstand wordt als bouwpakket op voorhand geleverd en kan zeer eenvoudig in elkaar worden gezet.

3 Kleuren uit voorraad

In het Luxlight Basic programma kan men een keuze maken uit 3 RAL kleuren voor de buitenzijde van het platdakraam en de bijpassende opties. De kleuren uit voorraad zijn: Ral 9010 (wit), Ral 7016 (grijs) en Ral 9001 (crème). De binnenzijde van het platdakraam heeft altijd de kleur Ral 9010.

Appeltje eitje

Het is de visie die hoort bij het klantgerichte serviceconcept van Luxlight. Een praktische benadering die het nog eenvoudiger en aantrekkelijker maakt om grote platdakramen in woningen toe te passen. ‘Appeltje eitje’, zoals we zelf zeggen en ook continu met onze grote platdakramen bewijzen.

Serviceconcept breed toepasbaar

Deze noviteiten sluiten naadloos aan bij het bewezen serviceconcept van Luxlight, waarbij een breed assortiment platdakramen uit voorraad wordt geleverd en door eigen monteurs ter plaatse wordt gemonteerd, zonder inzet van een kraan. Dit maakt de Luxlight producten uitermate geschikt voor toepassing bij uitbouw van woningen, bouwlocaties in woonwijken en in binnenstedelijke vernieuwingsprojecten.

Servicedesk: flexibel en klantgericht

Van maandag tot en met donderdag is Luxlight van 08.00 uur tot 21.00 uur telefonisch en per e-mail bereikbaar voor een antwoord op al uw vragen en deskundig advies. Flexibiliteit waardoor u nog dezelfde dag van de juiste en benodigde informatie wordt voorzien.


Luxlight ZD platdakraam in de vorm zadeldak

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie