Bepaal de beste renovatie-aanpak eenvoudig zelf met de Renovatiewijzer

Een goed isolatie-advies is geld waard.

Met het na-isoleren van een huis kan jaarlijks veel geld worden bespaard. Met een goed isolatie-advies kunt u dus veel betekenen voor bewoners die onnodig veel geld betalen aan het verwarmen van hun matig of niet-geïsoleerde woning.

 
Het verschil tussen een standaard isolatiepakket of een iets dikkere isolatie mét aandacht voor luchtdichtheid levert de bewoner al snel 200 m3 gas éxtra besparing per jaar op. Maar hoe bepaalt u welke energiebesparende maatregelen het interessantst zijn om aan te pakken?

Bepaal de beste aanpak zelf

De nieuwe online Renovatiewijzer van Isover is een handig hulpmiddel bij het bepalen van de beste renovatie-aanpak. U kunt in deze tool een keuze maken tussen vijf veelvoorkomende woningen en invullen wat de huidige status is van de woning.

 
Vervolgens kunt u per gebouwdeel (dak, gevel, vloer, beglazing) kiezen tussen verschillende energiebesparende maatregelen, waarbij u een goede, betere of de beste isolatie-oplossing kunt selecteren. Eventueel kunt u dit nog aanvullen met duurzame energieopwekking.

 
De tool geeft direct een indicatie van de energiebesparing, de investeringskosten en de energielabelverbetering. Vervolgens geeft de tool kant-en-klare isolatie-oplossingen met uitgebreide productinformatie. Van afwerking met gips tot snelle alles-in-één isolatiesystemen zoals Isover Sonestrong Pro.

 
Met de tool kunt u dus eenvoudig de beste aanpak bepalen en uw klant van een optimaal advies voorzien.

Gratis rekentool

U vindt deze gratis rekentool op de website.

 
Voor meer informatie kunt u ook het handige Isover Renovatiehandboek downloaden.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie