Platdak plaat combineert al het goede van bestaande platen

Kingspan Therma™ TR24 Platdak Plaat: één product voor alle toepassingen.

Kingspan Insulation heeft een nieuwe plat dak isolatieplaat ontwikkeld: de Kingspan Therma™ TR24 Platdak Plaat.

Deze isolatieplaat combineert al het goede van de reeds bestaande plat dak isolatieplaten.

 
De Therma™ TR24 heeft een gebitumineerd glasvlies aan één zijde en een mineraal glasvlies aan de andere zijde. Door deze combinatie is de plaat toepasbaar onder zowel mechanisch bevestigde, verkleefde als losliggend geballaste dakbedekkingsystemen.

Ideale oplossing

De multifunctionele inzetbaarheid en de goede isolerende eigenschappen in combinatie met de uitstekende drukvastheid en het lichte gewicht maakt de Therma TR24 Platdak plaat de ideale oplossing voor op het platte dak.

Voordelen
  • hoog rendement PIR hardschuim lambdawaarde vanaf 0,025 W/m·K;
  • optimale verlijming en branden op de rol nu mogelijk met één plaat, dankzij de twee cacheringen;
  • efficiënter voorraadbeheer: één product voor alle toepassingen.
Over Kingspan Insulation

Kingspan Insulation produceert en verkoopt PIR en Resol hardschuim isolatieplaten voor de woning- en utiliteitsbouw en overige industriële toepassingen. Deze vinden afname in heel Europa onder de merknamen Kooltherm, Therma, iSoEasy en Selthaan.

 
Door te kiezen voor isolatiemateriaal van Kingspan Insulation is de hele bouwkolom verzekerd van duurzame hoogwaardige isolatie. Kingspan Insulation is onderdeel van de Kingspan Group plc met Ierland als basis.

 
www.kingspaninsulation.nl
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie