Famostar biedt met Nightlife effectieve beveiliging in LED

Nightlife is de nieuwe noodverlichting voor buiten van Famostar.

De vluchtweg eindigt niet bij de nooduitgang. De nieuwe Nightlife van Famostar combineert nood- met effectieve beveiligingsverlichting in led voor buiten.

Maak kennis met de nieuwe vormgeving en eigenschappen...

Geoptimaliseerd voor buiten

Door de slimme en solide constructie is de Nightlife gegarandeerd water- en stofdicht (IP65) en optimaal beschermd tegen bijvoorbeeld vandalisme of hagel (slagvast IK10). Een ventilatiesysteem reduceert condensvorming tot een minimum. De armatuur is voorzien van een schemerschakelaar. Door gebruik van de nieuwste accutechnologie kent de Nightlife een groot temperatuurbereik van -20°C tot +40°C, wat een verwarmingssysteem overbodig maakt.

Eenvoudige en foutloze montage

Door het toepassen van veel slimmigheden in het design zal de kans op faalkosten minimaal zijn en montage eenvoudig en gegarandeerd waterdicht. Een wartel is standaard schuin omhoog voorgemonteerd en gericht naar de voorzijde zodat deze eenvoudig kan worden vastgedraaid.
De montagebak wordt aan de wand bevestigd, waarna de lichtunit er opgeklikt kan worden dankzij klikvingers en het plug-in montagesysteem. De bevestigingsschroeven aan de boven- en onderkant dragen bij aan extra stevigheid, waterdichtheid en vandalismepreventie.

Nood- en beveiligingsverlichting in één

Het lichtbeeld wordt gevormd door de combinatie van twee hoogwaardige led-lenzen. Deze projecteren het licht op de gewenste plek voor de deur en langs de gevel. Het lichtbeeld is daardoor optimaal voor zowel nood- als beveiligingsverlichting.
Door de nood- met de verlichtingsmodellen te combineren kan de totale verlichting aan de buitenzijde van het pand uniform worden gehouden. De Nightlife voldoet aan de richtlijnen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen dankzij een verlichtingssterkte van 3 lux. Het fraaie design is breed toepasbaar en standaard beschikbaar in wit en grijs, optioneel in metallic.

Toepassing
  • (vluchtweg)verlichting voor buiten;
  • beveiligingsverlichting;
  • opbouw;
  • wandmontage.
Kenmerken
  • geoptimaliseerd voor buiten;
  • eenvoudige en foutloze montage
  • nood- en beveiligingsverlichting in één.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie