Gira Keyless In biedt zelfs zonder sleutel toegang

Nieuwste generatie sleutelloze toegangscontrole met ultramoderne technologie.

Voor gebouwtechniek biedt Gira nu sleutelloze toegangscontrole met ultramoderne technologie, die ook voor woningen en appartementengebouwen meer veiligheid en meer comfort biedt.

 
De 3 Keyless In varianten Fingerprint, Codeklavier en Transponder zijn nieuwe functies in het Gira deurcommunicatiesysteem, maar kunnen ook standalone worden toegepast.

Vingerafdruk

De Gira Keyless In Fingerprint controleert de toegang aan de hand van de biometrische kenmerken van de menselijke vingerafdruk. De vinger fungeert daarbij als een elektronische sleutel die niet kan zoekraken of worden verloren, vergeten, gestolen of nagemaakt.

 
De Gira Keyless In Fingerprint werkt met een nieuw ontwikkelde vingerafdrukscan: met behulp van hoogfrequenttechnologie analyseert de sensor de structuren in de onderste huidlagen van de opgelegde vinger.

LED verlichting

Het apparaat is ergonomisch zo vormgegeven dat de vinger gemakkelijk voor de scan kan worden opgelegd. Zelfs wanneer deze bij het opleggen wordt verdraaid, kan de sensor dit tot max. 15° van de verticale as herkennen en corrigeren. Ook in het donker is het contactvlak eenvoudig te vinden, omdat het langs de rand met een witte LED wordt verlicht.

Codeklavier

Met het Gira Keyless In Codeklavier kan de deur door het invoeren van een persoonlijke cijfercombinatie worden geopend. De capacitieve sensortechnologie is praktisch ongevoelig voor slijtage. Er kunnen geen gebruikssporen worden herkend waaruit zou kunnen worden afgeleid welke cijfercombinaties vaak worden gebruikt. De cijfers en tekens zijn 's nachts voorzien van een egale achtergrondverlichting door een blauwe LED.

Transponder

De Gira Keyless In Transponder maakt gebruik van transpondertechnologie met groot bereik waarmee het signaal van een elektronische sleutel zelfs nog kan worden ontvangen wanneer die zich op 1,5 meter van de leeseenheid bevindt. De sleutel hoeft dus niet perse voor de leeseenheid worden gehouden. De leeseenheid kan maximaal 250 transpondersleutels beheren welke voorzien zijn van een unieke, vaste code.

 
Zowel buiten als binnen voegen Fingerprint, Codeklavier en Transponder zich naar de Gira schakelprogramma's. Ze zijn verkrijgbaar voor TX_44, Standaard 55, E2, Event, Esprit, E22 en ook voor het nieuwe Gira F100-programma.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie