Ivana heeft het veiligheidsbeslag voorzien van kerntrekbeveiliging.

Deze extra toevoeging aan het beslag zorgt ervoor dat de cilinder volledig afgeschermd is, deze is daardoor beschermd tegen uitboren of uittrekken.

 
De cilinder is het zwakke punt bij voordeuren. Door deze uit te boren, door midden te breken of door de kern eruit te trekken, verschaffen inbrekers zich eenvoudig toegang tot uw woning.

Bekijk het filmpje hieronder of scan de QR code met uw mobiel en zie hoe snel het kan gaan:


 
Voor nieuwbouw wordt door het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) voor deuren die toegang geven tot de woning, al beslag met kerntrekbeveiliging voorgeschreven.
Hieronder vallen ook deuren van bergingen en garages indien deze een doorgang naar de woning hebben. Maar ook bij bestaande woningen bieden deze schilden of rozetten een makkelijke en snelle oplossing om de veiligheid te verhogen.

Ivana heeft drie verschillende beslag lijnen:

De series zijn zo ontworpen dat ze allemaal hetzelfde gatenpatroon hebben. Hierdoor is het veranderen van serie en uitstraling heel gemakkelijk.
Wilt u uw woning meer aanzien geven, kiest dan voor een mooi RVS Necosteel garnituur, maar wilt u op het laatste moment nog veranderen dan is dit geen probleem.
Alle 3 de Ivana beslag lijnen zijn verkrijgbaar met kerntrekbeveiliging, dus geef inbrekers geen kans en beveilig uw woning met Ivana beslag met kerntrekbeveiliging.