KNX room automation snel en efficiënt met Wieland gesisFLEX

Sneller, eenvoudiger en met minder kosten KNX besturing realiseren?

Sneller, eenvoudiger en met minder kosten KNX besturing realiseren? Isolectra maakt het mogelijk met het modulaire Wieland gesisFLEX concept voor 100% stekerbare, decentrale KNX installaties.

Modulair

GesisFLEX modules worden direct gebruiksklaar geleverd in stekerbare behuizingen. Alle modules zijn volledig voorbedraad en getest. U begint met één KNX basismodule en koppelt daaraan naar keuze de benodigde uitbreidingsmodules. De basismodule fungeert als één KNX busdeelnemer voor de complete roomcontrolbox. Zo stelt u zelf precies de roomcontrolbox samen die u voor uw project nodig heeft.  Snel, eenvoudig en efficiënt.

Stekerbaar

Het gehele gesisFLEX systeem wordt 100% stekerbaar geïnstalleerd. De voeding, ingangen en uitgangen zijn uitgevoerd met GST18 connectoren, dé standaard in de markt voor stekerbare installaties. De buskabel wordt aangesloten met het BST14 systeem. U kunt de gesisFLEX componenten hierdoor zeer snel met aansluiten, met een minimale kans op fouten.

Decentraal

GesisFLEX modules worden decentraal in het gebouw geplaatst, vlak bij de componenten die bestuurd worden. De modules kunnen eenvoudig op DIN rail gemonteerd worden. Als accessoire is een montageplaat leverbaar voor bevestiging aan een kabel goot.

 
Door decentrale installatie bespaart u ruimte in verdelers en heeft u veel minder kabel nodig voor aansluiten van componenten op de KNX modules. Dit is een groot voordeel bij installatie, zeker bij renovatie of transformatie van bestaande gebouwen.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Isolectra via verkoop@isolectra.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie