Gekleurd buitenlicht met een functie

Met de nieuwe serie Busch-MasterLight® kunnen vijftien verschillende kleuren buitenverlichting worden ingesteld

Bijvoorbeeld een kleur die past bij de gevel of die bijzondere accenten zet. Dat is mogelijk met de negen leds in de Busch-MasterLight®

Door het licht van de vijf witte en vier in kleur instelbare led’s te combineren worden nieuwe tinten verkregen. Naast de energie-efficiëntie nog een extra voordeel van de innovatieve led-technologie.

Licht in variaties

Als de schemering invalt, schakelt het led-licht met circa 15 procent van de maximale helderheidswaarde in. Daarmee kunnen ook onbekenden zoals taxichauffeurs, reddingsdiensten of postbodes het huisnummer goed herkennen. Het nummer kan eenvoudig met de bij het design passende cijfers en letters op het lichtvlak worden geplakt. Ook de helderheid kan automatisch op honderd procent worden geschakeld. Bijvoorbeeld als de qua design bijpassende Busch-Wächter® herkent dat een persoon zich naar het huis toe beweegt. Bij montage dicht bij de huisdeur is de entree dus altijd voldoende verlicht. Automatisch en efficiënt.

Lichtend voorbeeld van harmonie

De Busch-MasterLight® heeft een aluminium achterwand met driepuntsbevestiging. En kan zo ook op een oneffen muur snel en precies worden gemonteerd. En precies recht, zoals u het wilt. Optisch past de slanke, slechts 33 millimeter diepe vorm van de Busch-MasterLight® perfect bij het Busch-Welcome®-buitenstation en de nieuwe Busch-Wächter®-generatie. En daarmee is ook buiten een uniforme uitstraling gegarandeerd.

Busch-MasterLight®:
  • Heeft een alarmfunctie met knipperend rood en wit licht voor extra veiligheid
  • Accentueert de entree van uw huis dankzij de homogene lichtverdeling met groot lichtvlak
  • Minimaal stroomverbruik en maximale lichtsterkte
  • Ontworpen door toparchitect Hadi Teherani, bekend om zijn innovatief en emotioneel productdesign
  • Is verkrijgbaar in de kleuren wit, zilver metallic, antraciet en bruin


Voor meer informatie:
Busch-Jaeger schakelmateriaal
Telefoon: (0318) 66 92 25
www.BUSCH-JAEGER.nl

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie