Kingspan Insulation breidt renovatie assortiment uit

Isolatieproducten van Kingspan Insulation zijn uitstekend geschikt voor renovatie.

Welke toepassing u ook renoveert. Voor het na-isoleren van zolders heeft Kingspan Insulation nieuwe artikelen aan haar assortiment toegevoegd.

 
Vanaf nu is de iSoEasy Pro Hellend Dakplaat naast de Rc 2,5 en Rc 3,5 nu ook verkrijgbaar voor een Rc van ruim 3, met slechts 82 mm dikte. Ook is het assortiment met het Therma TP13 Vloerisolatie Element uitgebreid, een na-isolatieproduct voor (zolder)vloeren.

iSoEasy Pro Hellend dakplaat

Het is bekend dat de meeste warmte in huis verdwijnt door het dak. Goede isolatie aan de binnenzijde van de zolder bespaart al gauw honderden euro’s op de gasrekening. Daarom hebben we belangrijk nieuws voor u: ons iSoEasy Pro zolderisolatiesysteem is nu ook verkrijgbaar in 82 mm, waarmee een Rc-waarde van ruim 3 wordt behaald.

Gaat u dit niet ver genoeg?

Met de 100 mm iSoEasy Pro XL voldoet u zelfs ruimschoots aan de norm voor nieuwbouwwoningen uit het huidige bouwbesluit: Rc-waarde 3,5. De 82 mm kan worden geleverd in de volgende afmetingen: 1200 x 600 - 1300 x 600 - 3000 x 600.

 
iSoEasy Pro helpt u beter, dunner en sneller te isoleren. En volgens onafhankelijk onderzoek is iSoEasy Pro zelfs de goedkoopste totaaloplossing voor het isoleren van bestaande zolders.

Therma TP13 Vloerisolatie Element

Het vloerisolatie element is bestemd voor het thermisch na-isoleren van (zolder)vloeren met een constructieve betonnen of houten ondervloer en biedt daarom uitkomst voor bijv. vlieringzolders die als opslagruimte worden gebruikt.

 
Het Therma TP13 Vloerisolatie Element is een PIR hardschuim isolatieplaat, tweezijdig voorzien van een alu meerlagen complex. De bovenzijde is voorzien van een 12 mm P3 gecertificeerde, vochtwerende spaanplaat en daardoor goed beloopbaar. Het element is voorzien van een sponning in de isolatieplaat, waardoor een optimale thermische prestatie wordt behaald. De spaanplaat is rondom voorzien van een groef. De elementen kunt u onderling verbinden door de bijbehorende lammello’s in de groef te schuiven. Zo realiseert u eenvoudig een geïsoleerde (zolder)vloer.

 
www.kingspaninsulation.nl

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie