Busch-MasterLight geeft kleur aan gebouwen

Gevel in diverse kleuren dankzij buitenverlichting Busch-Jaeger.

Met de nieuwe serie Busch-MasterLight van Busch-Jaeger krijgt het buitenlicht van een woning of gebouw kleur: de buitenverlichting kan in 16 verschillende kleuren worden ingesteld.

Hierdoor kunnen bijvoorbeeld de gevel of bijzondere delen daarvan extra worden geaccentueerd.
Omdat voor de gekleurde buitenverlichting gebruik wordt gemaakt van RGB LED-techniek, kan ook nog eens worden geprofiteerd van efficiënt energieverbruik dat kenmerkend is voor de innovatieve LED-technologie.

Onnodig energieverbruik

Aan energiezuinigheid wordt verder bijgedragen door de bijzondere schemerfunctie: wanneer de schemering invalt, schakelt het LED-licht met circa 15 procent van de maximale helderheidswaarde in.
Op deze manier wordt onnodig energieverbruik voorkomen, maar kunnen bijvoorbeeld postbodes, taxichauffeurs of reddingsdiensten het huisnummer toch goed herkennen.

Alarmfunctie

Voor nog meer gemak en veiligheid wordt de Busch-MasterLight dicht bij de huisdeur gemonteerd en gecombineerd met de Busch-Wächter bewegingsdetector. Met deze combinatie kan de helderheid automatisch op 100 % worden geschakeld wanneer een beweging binnen het bereik van de detector wordt herkend.

 
De entree van de woning is daarmee altijd veilig en goed verlicht. Extra veiligheid is gegarandeerd door de speciale alarmfunctie die in geval van nood zorgt voor een knipperend rood en wit licht.

Rustige uitstraling

Het design van de slanke, slechts 33 mm diepe Busch-MasterLight sluit naadloos aan op het Busch-Welcome buitenstation en de nieuwe generatie Busch-Wächter bewegingsdetectoren. De combinatie van producten zorgt voor een rustige en uniforme uitstraling van de gevel.

 
De Busch-MasterLight heeft een aluminium achterwand met driepuntsbevestiging. De behuizing laat zich snel en eenvoudig monteren; zelfs op een oneffen muur. De nieuwe buitenverlichting is verkrijgbaar in de kleuren wit, zilver metallic, antraciet en bruin.

 
Voor een duidelijke herkenning van het nummer van een woning zijn bijpassende designcijfers en -letters leverbaar die op het lichtvlak worden geplakt.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie