BannerVision maakt uw boodschap nog duidelijker

Unieke vlaggenmastverlichting dankzij BannerVision.

Vanaf december is het mogelijk om uw vlaggen en banieren ook in deze donkere dagen extra attentiewaarde te geven. Maak kennis met dé uitvinding om uw reclameboodschap ook ’s avonds en ’s nachts te laten communiceren: de ‘BannerVision’.

 
Hoogwaardige LED-techniek in een vandalismebestendig armatuur lichten uw vlaggenmast en banier van onderen af aan, waardoor uw logo of tekst een enorme extra attentiewaarde krijgt. De voordelen zijn duidelijk: 24 uur aandacht voor uw boodschap, onderhoudsvrij en tegen geringe energiekosten.

Vol in het licht

De BannerVision verlichtingsunit is een nieuwe en unieke methode om vlaggen en banieren aan te lichten door het plaatsen van een duurzaam en energiezuinig systeem. Dit unieke systeem bestaat uit een krans van PowerLED’s die in een cirkel rondom de mast zitten. Hierdoor maakt het niet uit vanuit welke hoek de wind waait: de vlag staat altijd vol in het licht.

 
De 12 krachtige LED’s van CREE geven een heldere en gelijkmatige lichtverdeling, die het object op heel magische wijze verlicht.

Attentiewaarde

Doordat het model in een cirkel met LED’s rondom de mast is ontworpen, is uw banier en boodschap op elk moment van de dag zichtbaar. Uit onderzoek is gebleken dat verlichting en beweging de grootste attentiewaarde geeft. De BannerVision combineert deze twee eigenschappen zodat uw boodschap nog beter zichtbaar is.

Vlaggenmast verlichting voor elk type mast

De eigenschappen van uw reclamemast, zoals strijkbaarheid van mast en vlag, blijven behouden. Door het uitgekiende ontwerp van de ‘BannerVision’ is de uitlichting ook bij roterende masten gegarandeerd!

 
Meer informatie op www.bannervision.nl, of neem contact op via info@bannervision.nl.

« Nieuws overzicht