Groendaken Troelstra & de Vries zijn brandveilig

Producten Troelstra & de Vries voldoen aan laatste brandveiligheidsnormen.

Vorig jaar 2012 telde 120 grote branden. Het totale schadebedrag, kleine brandjes niet meegerekend, oversteeg 365 miljoen euro.

 
Reden voor verzekeraars, brandweer, MKB Nederland en VNO-NCW om de handen ineen te slaan en ondernemers bewust te maken over brandveiligheid.

Brandveiligheidsnorm NEN6063

Troelstra & de Vries neemt haar maatschappelijke verantwoording op het gebied van brandpreventie al jarenlang serieus door producten op de markt te brengen die voldoen aan de laatste brandveiligheidsnormen.

 
Zo voldoen alle producten van de groendaksystemen Sopranature en Toundra Alveo aan NEN6063: een strenge norm die betrekking heeft op blootstelling aan vliegvuur en een beperkte warmtestralingsintensiteit.

Trainingen

Maar Troelstra & de Vries doet meer aan brandpreventie. Zo geven we ook trainingen voor het juist verwerken van haar producten. Want helaas komt het nog steeds voor dat dakdekwerkzaamheden de oorzaak zijn van een brand.

Ons advies
  • goed opletten of een dakbedekkingsproduct voldoet aan de brandveiligheidsnorm NEN6063;
  • volg daarnaast altijd de verwerkingsinstructie van de fabrikant;
  • neem bij twijfel direct contact op met de fabrikant of leverancier.

 
Betreft het een product van Troelstra & de Vries, dan staan we altijd voor u klaar via (0515) 53 30 00.

 
Dat is het voordeel van werken met vakmensen.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie