Veiligheidsdeuren gaan draadloos met Aperio L100-slot

ASSA ABLOY levert eerste draadloze slot met geïntegreerde toegangscontrole.

Het Aperio L100 veiligheidsslot is het eerste draadloze slot met geïntegreerde toegangscontrole.

 
Het slot biedt een optimale inbraakbeveiliging en communiceert real time over de deurstatus van en naar het toegangscontrolesysteem via een draadloze verbinding. Dit alles met behoud van uw bestaande deurbeslag.

Deurstatusinformatie

Het slot maakt het eenvoudig om veiligheidsdeuren te integreren in een (bestaand) toegangscontrolesysteem. Daarnaast is het systeem, door de beperkte bouwkundige aanpassingen, zeer kostenefficiënt. Toegangsautorisaties kunnen online en real time beheerd worden met behulp van één systeem.

 
Vanuit het slot kunnen gebruikers onmiddellijk en in één oogopslag deurstatusinformatie krijgen. De optimale inbraakbeveiliging en de weerstand tegen extreme temperaturen zorgen ervoor dat het Aperio slot ook geschikt is voor buitendeuren.

Keuzevrijheid in deurbeslag

De Aperio L100 toegangscontrole technologie is geïntegreerd in het slot en niet in het beslag. Hierdoor behoudt u in uw gebouw keuzevrijheid voor nagenoeg elk design deurbeslag.
Het slot wordt aangestuurd door een compacte kaartlezer op de deur. Zo blijft de uniforme uitstraling van het gebouw gewaarborgd.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie