ProtectWALL wandbekleding is Best Building Product!

ProtectWALL wandbekledingscollectie onlangs in Frankrijk erkend met ‘Best Building Product’ label.

ProtectWALL kreeg binnen de categorie Interieur design, de beste resultaten voor innovatie, efficiency/kwaliteit, design en duurzaamheid.

 
De collectie kent een zeer lage uitstoot van organische stoffen en draagt daarom bij aan een gezond binnenmilieu.
Tevens is de collectie 100% te recyclen en om die reden geschikt voor het Tarkett ReUse programma.

Integral Design

De ProtectWALL collectie is onderdeel van het nieuwe Tarkett Design concept, getiteld ‘Integral Design’ waarbij de dessins en kleuren van zowel vloer- als wandbekleding op elkaar zijn afgestemd. Dit geldt ook voor natte ruimtes zoals douches en badkamers in zorginstellingen, ziekenhuizen en privéklinieken.

 
Dankzij de PUR afwerking is de wand makkelijk schoon te maken en te onderhouden. Bovendien beschermt deze de wand tegen beschadigingen wat bijdraagt aan lagere reparatie- en onderhoudskosten.

 
ProtectWALL werd in maart 2013 gelanceerd en de collectie omvat 37 unieke kleuren in 3 verschillende categorieën:

  • ProtectWALL 1,5: met een dikte van 1,5 mm speciaal bedoeld voor klaslokalen, verkeersruimtes in scholen en bijvoorbeeld wachtkamers in ziekenhuizen;
  • ProtectWALL 2,0: met een dikte van 2,0 mm is deze extra bestand tegen indrukken, krassen en stoten. Daarom een ideale oplossing voor gangen in bijvoorbeeld de gezondheidszorg;
  • ProtectWALL 2,0 CR (Cleanrooms): dé ideale oplossing voor laboratoria, cleanrooms in ziekenhuizen en dergelijke. Het voldoet aan de EN 14644-1 normering en in het bijzonder voor wat betreft vervuiling door zwevende stofdeeltjes.

De ProtectWALL collectie is zoals gezegd qua kleur en dessin afgestemd op de volgende vloerbekleding collecties: Acczent en Tapiflex Evolution, iQ Optima, iQ Granit en het Wetroom concept.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie