Kupan Duct Panel. Kostenbesparing alom!

Snelle wandbouw voor een inbouwreservoir.

Vochtbestendig, demontabel en een flinke besparing in uw budget. Kupan denkt met u mee. Wij overtreffen en onderscheiden ons van de traditionele werkwijze.

Onderaannemers als een metselaar, tegelzetter en timmerman zijn overbodig.

 
Steeds vaker kiest men voor Duct Panelling ten behoeve van het inbouwreservoir. Logisch. Dit scheelt tenslotte een hoop tijd en geld. U bespaart aanzienlijk op manuren, reiskosten, bouwmaterialen en bovendien heeft u één aanspreekpunt voor de ombouw van zowel toilet- als inbouwreservoir.

Aanzienlijke besparing

Twee weken werk aan 8 toiletten? Kupan doet dit in één montagedag. De oplossing voor u als uitvoerder naar een nog efficiëntere planning. Beperk uw aanspreekpunten door alles onder één dak onder te brengen. U creëert overzicht in uw planning en communicatie. Investeer uw bespaarde kostbare tijd in overige projectonderdelen.

 
In de praktijk komt u voor verrassingen te staan. Lekkage of niet waterpas? Duct Panelling biedt u de uitkomst. Middels Keku- clips of schroeven demonteren wij gemakkelijk en kan men service en onderhoud plegen. In tegenstelling tot traditionele Duct Panelling uitgevoerd met hout is compact High Pressure Laminate (HPL) vochtbestendig. Geen rottingsprocessen, schimmels of bolgezette wanden.

 
De compact HPL wanden kunnen worden voorzien van een ventilatiesysteem of eventuele andere extra’s. Veel is mogelijk omdat achter de wanden geen constructie zit en de wanden eenvoudig te demonteren zijn.

Alles onder één dak

De Kupan Duct Panelling is zeer gebruiksvriendelijk, eenvoudig in onderhoud en neemt u veel werk uit handen. Wij ontwerpen, produceren, leveren en monteren de gehele ombouw van uw toilet. Bij Kupan alles onder één dak.

 
Vragen? Wij staan u graag te woord!

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie