PCI Nanofug Premium is de nieuwe, snelhardende voegmortel

PCI ontwikkelt unieke voegmortel.

De leverancier van tegellijmsystemen en bouwchemische hulpstoffen PCI heeft een voegmortel ontwikkeld met een unieke combinatie van eigenschappen en voordelen.

Vergelijkbare producten bieden elk hun eigen voordelen, maar in PCI Nanofug Premium zijn deze samengevoegd.

Snel beloopbaar

De cementaire voegmortel hardt snel uit en is al na twee uur beloopbaar. Het fijne, gladde en zeer mooie oppervlak is water- en vuilafstotend, dus goed te reinigen. Daarnaast is de mortel niet alleen bestand tegen zure reinigingsmiddelen, maar biedt deze ook bescherming tegen diverse soorten schimmels en bacteriën.

Kenmerken

PCI Nanofug Premium is verkrijgbaar in 18 kleuren, waaronder ook de sanitairkleuren jasmijn en pergamon. Donkere kleuren, zoals zwart, zijn langdurig kleurecht. De kleuren komen overeen met die van de siliconenkitten van PCI.

De voegmortel is smeuïg en eenvoudig verwerkbaar in een voegbreedte van 1 tot 10 mm, binnen en buiten. Diverse soorten keramiek, ook met lage wateropname, glas en zelfs verkleuringsongevoelig natuursteen kunnen ermee worden afgevoegd.

PCI levert Nanofug Premium in een handige, afsluitbare emmer van 5 kg.

Gehele lijmproject

PCI tegellijmsystemen en bouwchemische hulpstoffen omvatten het gehele lijmproject, van primers, waterdichtingssystemen en XPS-hardschuimplaten tot tegellijmen, voegmortels en kitten. Aangevuld met bouwchemische producten, zoals aangiet- en betonreparatiemortels, kleurstoffen, vezels en reinigingsmiddelen.

Meer informatie? Bezoek PCI-Afbouw.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie