Therma TP13 Vloerisolatie Element isoleert vloer uitstekend na

(Zolder)vloer isoleren? Kies dan voor het Therma TP13 Vloerisolatie Element.

Het Element bestaat uit een PIR hardschuim isolatieplaat, tweezijdig voorzien van een alu meerlagen complex. De bovenzijde is voorzien van een 12mm P3 gecertificeerde, vochtwerende spaanplaat.

 
Het Element is bestemd voor het thermisch na-isoleren van (zolder)vloeren met een constructieve betonnen of houten ondervloer.

Verwerking Therma TP13

Het Therma TP13 Vloerisolatie Element is voorzien van een sponning in de isolatieplaat, waardoor een optimale thermische prestatie in de applicatie wordt behaald. De P3 spaanplaat is rondom voorzien van een groef. De elementen kunt u onderling verbinden door de bijbehorende lammello’s in de groef te schuiven en deze gelijkmatig te verdelen.

Technische service

Naast kwalitatief hoogstaande isolatie bieden wij ook een uitstekende technische service. Zo hebben we een technische service afdeling waar onze experts u graag telefonisch of via e-mail advies geven.

 
Zij zijn bereikbaar via technical@kingspaninsulation.nl of via (0800) 252 52 52.

Persoonlijk advies

Of gaat uw voorkeur uit naar een persoonlijk gesprek? Onze projectmanagers geven u graag concreet advies voor een lopend project of een uitleg over onze verschillende producten en/of systemen.

 
Aarzel niet om contact op te nemen via info@kingspaninsulation.nl.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op of kijk op www.kingspaninsulation.nl.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie