Breedveld wanden komen tegemoet aan vrijwel al uw wensen

Breedveld wanden met bamboefineer geven nieuw Cap Gemini Auditorium extra elan.

Sinds mei 2013 is het hoofdkwartier van Cap Gemini in een prachtig nieuw pand gevestigd. Ook BREEDVELD Mobiele Wandsystemen heeft daar een steentje aan bijgedragen door het Auditorium te voorzien van unieke mobiele paneelwanden. De panelen zijn opvallend dankzij de afwerking met bamboefineer, gecombineerd met roestvast stalen plinten.


Het nieuwe pand is ontworpen door Kraaijvanger Architecten en is volledig toegespitst op Het Nieuwe Werken. Daarom biedt het gebouw veel open werkplekken en ontmoetingsruimtes voor in totaal 1.400 mensen. Flexibiliteit, openheid en transparantie zijn belangrijke kenmerken.


Paneelwand P110

De mobiele afscheiding in het Auditorium betreft de paneelwand P110 met een geluidsisolerende waarde tot en met 53 dB Rw. Daarmee wordt de best mogelijke geluidsdemping bereikt. De wand zelf bestaat uit elf losse panelen die aan één zijde van de ruimte in een wanduitsparing kunnen worden geparkeerd. Bijzonder is de afwerking met bamboefineer met roestvast stalen plinten. Deze afwerking past naadloos bij het geheel, omdat een groot deel van het overige interieur ook van bamboefineer is voorzien.
De standaard doorgevoerde dikke aluminium kaderprofielen zijn onzichtbaar weggewerkt en bieden in combinatie met de sterke bedieningsmechanieken een uitstekende kwaliteit.


Elke afwerking mogelijk

Bij BREEDVELD is vrijwel elke afwerking mogelijk. Denk daarbij ook aan chesterfieldlook, lakdragende folies of textiel. Of aan antibacteriële afwerkingen voor de zorg en aan wanden met glasopeningen en loopdeuren voor nog meer openheid. BREEDVELD komt tegemoet aan vrijwel alle wensen van architecten, aannemers, facility managers en eindgebruikers. Naast paneelwanden produceert en levert BREEDVELD ook vouwwanden, glaswanden en schuifwanden.


Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van BREEDVELD. U treft er uitgebreide foto-impressies, productfilms en technische informatie.Heeft u vragen over speciale toepassingen of afwerkingen voor bijvoorbeeld de onderwijs- of zorgsector? Bel dan (0487) 54 28 88. Of mail info@breedveld.com.


 
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie