Eurocoustic Tonga zorgt voor mooie en comfortabele ruimtes

Eurocoustic Tonga plafondpanelen beantwoorden actuele inrichtingsthema’s.

Met het onlangs vernieuwde Tonga® gamma brengt Eurocoustic een unieke oplossing op de markt. Aangenamer, degelijker, zuiniger, veiliger en duurzamer.

 
Dit gamma beantwoordt aan alle huidige eisen en actuele inrichtingsthema’s, zonder dat het ten koste gaat van de esthetische kwaliteit.

Binnenluchtkwaliteit

De speciaal ontwikkelde basisplaat zorgt met een zeer hoge geluidsabsorptie (aW= 1) voor een perfect akoestisch comfort. Het vernieuwde witte vlies zorgt voor een optimale lichtreflectie (+ 6%) waardoor de behoefte aan kunstmatig licht sterk daalt (- 11%). Tevens voldoen de Tonga plafondplaten met het A+ label voor binnenluchtkwaliteit, als eerste, aan de hoogste Europese normen.

Healing environment

Met de 47 unieke Eurocolors, en de 12 fraaie patronen, is het mogelijk de ruimte extra karakter te geven of een beoogde ruimtelijke werking te versterken. De theorie van de ‘Healing Environment’ stelt zelfs dat het gebruik van kleuren in een ruimte, een niet te onderschatten positieve invloed heeft op het lichamelijk, mentaal en sociaal welbevinden van de gebruikers.

 
Daarnaast gebeurt het tegenwoordig nog te vaak dat er werk- en verblijfruimtes worden gerealiseerd met een gebrekkig binnenklimaat.

Binnenklimaat

Neem bijvoorbeeld het onlangs verschenen onderzoek van ‘Het Centrum voor Gezonde Scholen’ (Dagblad Trouw, 18-10-2013), waaruit blijkt dat een kwart van de leraren een zeer slecht binnenklimaat ervaart!

 
Met het oog op de voorgenomen te investeren miljoenen voor onderwijs, is het dus essentieel de huidige technische middelen structureel en optimaal te gebruiken. Het nieuwe Eurocoustic Tonga gamma biedt u hiervoor de oplossing!

Professioneel advies

Laat u daarom door Insulation Solutions en Eurocoustic tijdig adviseren over de mogelijkheden voor uw project, zij helpen u professioneel en snel bij het realiseren van mooie en comfortabele ruimtes.

 
Meer technische gegevens

 

« Nieuws overzicht