Unieke massief houten wand van DERAKO

RICOH Den Bosch: een prachtig voorbeeld van een DERAKO project.

Het hoofdkantoor van RICOH in Den Bosch is uitgevoerd door Architectuurstudio HH Amsterdam. In dit project is het DERAKO Lineair systeem toegepast, uitgevoerd in American Yellow Poplar blank afgelakt.

 
De architect heeft heel bewust iedere zone binnen het gebouw een eigen sfeer in materialisatie gegeven.

Ontwerpidee van de architect

Bij DERAKO wordt uitsluitend projectmatig gewerkt waarbij het ontwerpidee van de architect altijd het uitgangspunt is. Door de jarenlange samenwerking met architecten zowel nationaal als internationaal en de aanwezige kennis, van toepassing in combinatie met de houtsoorten, kunnen wij gedegen adviezen en oplossingen aandragen.

 
Dat kan gaan om technische uitvoering, maar ook om idee├źn voor bepaalde houtsoorten of de wijze van afwerking. Ieder project verdient zijn eigen uitstraling. Daarom zijn de DERAKO systemen geen standaardproducten maar bieden wij tailor made oplossingen voor de architect.

Toepassingen

De Systemen van DERAKO zijn al door veel architecten in binnen en buitenland gebruikt. Vaak voor prestigieuze projecten maar ook in de reguliere utiliteitsbouw.

 
De systemen worden vooral toegepast in publieke gebouwen. Voorbeelden zijn: scholen, ziekenhuizen, kerken, theaters, zwembaden en gemeentehuizen. Maar er zijn ook winkelcentra en parkeergarages voorzien van onze massief houten plafonds en wanden.

 
Op de DERAKO website treft u een overzicht van projecten en technische informatie aan die mogelijk voor u ter inspiratie kunnen dienen.

« Nieuws overzicht