Bolidtop 700 College systeem is nieuwe vloertoepassing onderwijs

Bolidt is specialist in vloeren voor het onderwijs.

Bolidt bedekt jaarlijks 2 miljoen m2 met kunststof in alle vormen, kleuren, maten en texturen. Van industriële gebouwen tot cruiseschepen en van ziekenhuizen tot onderwijsgebouwen.

 
Bolidt heeft wereldwijd ruime ervaring met haar kunststofvloersystemen voor onderwijsgebouwen. Het innovatieve karakter, wereldwijde eigen specialistische applicatieteams en een oplossing voor iedere ruimte en toepassing hebben veel onderwijsinstellingen doen kiezen voor een Bolidt vloer.

Beste van 2 werelden

De kunststofsystemen die Bolidt ontwikkelt, produceert en installeert bieden het beste van twee werelden. Functionaliteit staat natuurlijk voorop.

 
Onderwijsgebouwen worden intensief gebruikt. Voor het scheikundelokaal is er een vloer met resistentie tegen agressieve oplosmiddelen. Voor kantoren en lokalen met computers bestaat een elektrisch geleidende vloer. Voor het auditorium is een geluiddempende kunststof. Voor iedere specifieke situatie is er een oplossing.

Het oog wil echter ook wat

Binnen onderwijsgebouwen is uitstraling net zo belangrijk als functionaliteit. Omdat de kunststoffen van Bolidt bij het aanbrengen vloeibaar zijn, ontstaat een naadloos en egaal oppervlak. Bijna alle kleuren zijn beschikbaar. Patronen kunnen worden gecreëerd en zelfs 3D effecten kunnen worden aangebracht.

 
De esthetische mogelijkheden voor de vloer in een onderwijsgebouw zijn daarmee vrijwel onbegrensd zowel op het gebied van functionaliteit als op het gebied van design is er een ruime keuzemogelijkheid.

Bolidtop 700 College

Recentelijk heeft Bolidt een geheel nieuwe toepassing voor vloeren in onderwijsgebouwen ontwikkeld: het Bolidtop 700 College systeem. Deze nieuwe generatie vloeren voor onderwijsgebouwen is naast hun moderne uiterlijk, uiterst voordelig en onderhoudsvrij. Deze laatste twee aspecten komen voort uit een exploitatie die gegarandeerd onderhoudsvrij is voor een periode van 10 jaar.

Industriële vloeren

Bolidt maakt al meer dan 40 jaar vloeren van het type Bolidtop 700 voor toepassingen in de industrie: hoge slag- en slijtvastheid, goede reinigbaarheid (hygiëne) en lange, probleemloze levensduur zijn daar van het grootste belang. Door de afwerking m.b.v. nieuwe technieken esthetisch aantrekkelijker te maken en met behoud van de robuuste eigenschappen, is een nieuwe generatie vloeren geboren.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie