Temperatuur vloerverwarming eenvoudig instelbaar met Nea

REHAU komt met nieuwe ruimtethermostaat Nea.

Nieuw in het REHAU vloerverwarmingassortiment is de ruimtethermostaat Nea. Nea maakt een eenvoudige temperatuurinstelling van een vloerverwarmingssysteem mogelijk.

 
De nieuwe ruimtethermostaat overtuigt door een aantrekkelijk design, snelle montage, eenvoudige bediening en veel geïntegreerde functies.

Uniek REHAU design

De ruimtethermostaat Nea biedt een uniek en tijdloos design, uitsluitend te verkrijgen bij REHAU. De hoogwaardige ruimtethermostaat is compact en vlak uitgevoerd en beschikt over een verlicht en duidelijk leesbaar LCD-display.

Meer kenmerken
  • eenvoudige en zekere montage;
  • ruimtethermostaat Nea is zowel op een inbouwdoos als direct op de wand te monteren;
  • eenvoudige en vanzelfsprekende bediening (drie knoppen) door de overzichtelijke statusindicatie met duidelijke symbolen;
  • bescherming tegen onbevoegd gebruik d.m.v. toetsenblokkering.
Daarom kiest u voor vloerverwarming van REHAU

Omvangrijke service

REHAU denkt graag met u mee. We hebben een eigen calculatie-/tekenafdeling. Daarnaast krijgt u actuele knowhow tijdens speciale producttrainingen in de REHAU Academy.

 
PE-Xa buis

De RAUTHERM S buis is vervaardigd uit de hoogwaardige kunststof PE-Xa. De buis is ook bij lage temperaturen flexibel, robuust, drukbestendig en zuurstofdicht.

 
Compleet programma

REHAU biedt een breed programma aan verlegsystemen, verdelers en regeltechniek. REHAU levert complete systemen voor in de vloer, wand en het plafond.

 
Snelle en eenvoudige montage

Alle systemen kunnen snel en eenvoudig worden geïnstalleerd en bieden een hoge mate aan veiligheid, kwaliteit en comfort.

 
Schuifhulsverbindingstechniek

Er kan gebruik worden gemaakt van de beproefde schuifhulsverbindingstechniek, ook voor het efficiënt gebruiken van hoeveelheden restmateriaal.

 
Bekijk de website

« Nieuws overzicht