KUBUS levert BIM voor design and build

KUBUS voorziet architecten en hun bouwpartners van juiste tools.

Architecten en hun bouwpartners van de juiste tools voorzien, dat is waar we voor staan. En dat voert verder dan waardevolle software. BIM is een manier van werken, dé manier van werken volgens KUBUS.

 
Wij leveren de pakketten die dat mogelijk maken. Daarnaast adviseren en ondersteunen we bedrijven bij de transitie naar en het werken met BIM. Onze praktijkgerichte aanpak wordt ervaren als onderscheidend. Zo leveren we via intuïtieve software en no-nonsense support een bijdrage aan het creëren van een levensvatbare gebouwde omgeving.

ArchiCAD = BIM

ArchiCAD 17 biedt een unieke 'high-performance' BIM workflow. Het vereenvoudigt modelleren en documenteren van gebouwen, zelfs wanneer het model een hoge mate van detail bevat. Door ArchiCAD’s BIM workflow van begin tot eind, kan het model 'live' gekoppeld blijven aan de documentatie tot het einde van het project.

Solibri, betrouwbare informatie direct beschikbaar

Kostbare fouten opsporen vóórdat ze zijn gemaakt. Dat is de grote kracht van Solibri Model Checker. Bouw het complete gebouw eerst virtueel voordat je het uitvoert. Schakel vervolgens Solibri in om eenvoudig hiaten uit het ontwerp op te sporen.

 
Deze intelligente modelcontrole helpt faalkosten reduceren, kwaliteit van het model te optimaliseren én geeft de samenwerking een boost.

BCF, verlies geen issue meer uit het oog

KUBUS zet een volgende stap op het gebied van BIM Collaboration met de ontwikkeling van BCF Managers voor Revit en ArchiCAD. BCF (BIM Collaboration Format) maakt het mogelijk om problemen die gevonden zijn met Solibri Model Checker direct zichtbaar te maken in ArchiCAD of Revit.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie