Volg de cursus Technisch Beheerder Mechanische Beveiliging van Kenteq.

In Nederland zijn woonhuizen en bedrijfspanden meestal beveiligd door middel van mechanische beveiliging. Het gaat hierbij om het toepassen van bouwkundige aanpassingen met goed hang- en sluitwerk, verlichting en andere mechanische producten.

Heeft u te maken met mechanische beveiliging?

Bent u werkzaam bij een beveiligingsbedrijf, een verzekeringsmaatschappij, ijzerwaren- en gereedschappenzaak of woningbouwvereniging, weet dan dat organisaties, (lokale) overheden en particulieren willen dat hun mechanische beveiligingssystemen op een juiste manier worden onderhouden. Ze verlangen dat die systemen voldoen aan de steeds veranderende wetgeving en onderhouden worden door gekwalificeerde specialisten.

Bent u al erkend als specialist?

Wilt u aantonen dat u over de juiste kennis beschikt om beveiligingsplannen te maken voor mechanische beveiliging? Ga dan nu voor het behalen van een vakbekwaamheidsdiploma, erkend door BORG en VEB. Volg de cursus Technisch Beheerder Mechanische Beveiliging.

 
De cursus Technisch Beheerder Mechanische Beveiliging (TMBM) is bestemd voor:

  • technisch beheerders in opleiding werkzaam bij een beveiligingsbedrijf dat zich richt op mechanische beveiliging;
  • monteurs werkzaam bij een beveiligingsbedrijf dat zich richt op mechanische beveiliging;
  • iedereen die betrokken is bij het opstellen van beveiligingsplannen.

 
Voor deze cursus bestaat geen specifieke vooropleidingseis. U moet wel enige affiniteit hebben met beveiligingstechniek.

 
U sluit de cursus af met een examen dat bij goed resultaat een diploma oplevert waarmee u een BORG-erkenning kunt aanvragen. Het VEB erkent dit diploma in het kader van SIB erkenning.

Aanmelden voor de cursus TBMB

Aanmelden voor de ingeplande cursussen doet u door op de bovengenoemde cursuslink te klikken. U kunt ook contact opnemen met het Serviceteam van Kenteq: serviceteam@kenteq.nl of (088) 444 99 00.