Terug in de tijd met Vasco Vintage

Vintage van Vasco: hightech radiator met retro look.

De kolomradiator Vintage van Vasco kenmerkt zich door een stoere en authentieke vormgeving en hoge technische prestaties. Hij is uitermate geschikt voor grotere ruimtes en door zijn hoge warmteafgifte tevens ideaal voor lage temperatuurverwarming.

Retro look

Het verleden vormt voor veel interieurarchitecten en inrichters de inspiratie voor de aankleding en inrichting van een ruimte.

 
Traditionele ontwerpen, ‘klassiekers’ worden dankbaar ingezet om de woning een retro look te geven. Vasco speelt hierop in met de kolomradiator Vintage. Deze robuuste radiator kenmerkt zich door een stoere en authentieke vormgeving en hoge technische prestaties.

Kolomradiator

De Vasco Vintage is gebaseerd op het archetype van de kolomradiator van vroeger. De radiator Vintage is uitgevoerd in twee modellen, type 50 en type 90. Het cijfer staat voor het aantal millimeters tussen de kolommen.

Naakte staal

Vintage komt het beste tot zijn recht in de unieke transparante coating, het soort ‘naakte’ staal dat past in een industrieel loft of atelier, grote keuken of badkamer.

 
De radiator kan ook in andere kleuren worden uitgevoerd. Deze kolomradiator is uitermate geschikt voor grotere ruimtes en kan zowel tegen de wand als op de vloer geplaatst worden.

 
Door de natuurlijk hoge warmteafgifte zijn deze radiatoren ook uitermate geschikt voor lage temperatuurverwarming en elke gangbare warmtebron.

 
Verkoopprijs vanaf € 250 (excl. BTW).

 
Wenst u meer informatie over de Vasco Vintage?
Klik op de oranje informatiebutton rechts onderaan deze webpagina en wij contacteren u zo snel mogelijk.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie