Alsan onderdeel van totale renovatie parkeergarage Tilburg

Totale aanpak Emmapassage met Alsan kunststofhars afwerkingssyteem.

De parkeergarage is onderdeel van een overdekte winkelpassage met 22 winkels in het centrum van Tilburg. De totale parkeergarage is aangepakt. Niet alleen de vloeren, maar tevens de wanden en plafonds.

De parkeergarage biedt plaats aan 297 auto’s. Gemeente Tilburg is de eigenaar.

Duurzame oplossing

De betonnen vloer van het parkeerdak en de tussendekken met de hellingbanen waren in de loop der jaren versleten door het intensieve gebruik van de parkeergarage. Men wilde een kwalitatief sterke en duurzame oplossing. In het renovatieadvies werd daarom gekozen voor het PMMA kunststofhars afwerkingssysteem van Alsan.

Snelheid

De PMMA hars heeft als eigenschap ijzersterk te zijn voor intensief gebruik van parkeergaragevloeren. Ook een eigenschap van de Alsan PMMA hars is dat deze een super snelle uitharding heeft. Na 30 minuten volledig uitgehard en na 15 minuten al regenbestendig.

 
Snelheid was een eis van de opdrachtgever. In totaal mocht de hele renovatie niet langer duren dan 8 weken. Voor de vloeren was 4 weken gepland. Een totaal oppervlak van 4500 m2.

Snel schakelen

Voor ons als fabrikant betekende dit snel schakelen, de materialen moesten in een tijdsbestek van twee weken in 2 gedeelten geproduceerd en geleverd worden. Een knap staaltje expeditiewerk aangezien het ten tijde van de eerste levering ook nog eens Kermis was in het centrum van Tilburg.

 
Dankzij een uitstekende en flexibele inzet van personeel en transport is het werk op tijd opgeleverd.

 
Het resultaat is een tevreden opdrachtgever.

« Nieuws overzicht