Wienerberger biedt keramische oplossingen voor dak, gevel en wand

Wienerberger vernieuwt de markt voor keramisch bouwen en renoveren met een compleet pakket keramische oplossingen voor dak, gevel en wand.

Wienerberger biedt een compleet pakket keramische oplossingen en zorgt zo voor een kwaliteitsimpuls van dak, gevel en wand.

Verduurzaming verlengt de levensduur en komt tegemoet aan de eisen van morgen. Wienerberger biedt als enige producent keramische oplossingen voor alle bouwdelen.

Oplossingen

Oplossingen als de nieuwe baksteen SlimBrick die met 30% minder volume extra isolatie in de spouwmuur bij renovatie mogelijk maakt. Of de prefab op maat gemaakte gevelelementen Terca Wall Systems, waarmee je snel kunt bouwen en bewoners zo min mogelijk belast.

Producten voor alle bouwdelen

Wienerberger presenteert een universeel keramisch gevelaansluitprofiel dat gevelpan en gevel bij dakisolatie van bestaande woningen onderhoudsvriendelijk aansluit.

 
De Terca baksteenstrippen in combinatie met het Eter-Backer HD-systeem en StoTherm Vario biedt een slimme oplossing voor geïsoleerde gevelrenovatie. De Koramic Sinus dakpan combineert authentieke uitstraling van vroeger met revolutionair bouwgemak van nu. En de modulaire Koramic Modula, die met zijn werkende breedte van 30 cm en variabele kopsluiting van 50 mm oude betonpannen één op één zonder slijp- of zaagwerk vervangt.

Building Value

Wienerberger produceert keramische bouwmaterialen met een heldere visie op modern en comfortabel wonen, werken en leven: Building Value.

 
De topmerken Terca (gevelbakstenen, straatbakstenen, raamdorpels), Porotherm (keramische binnenmuurstenen) en Koramic (keramische dakpannen) vormen een inspiratiebron voor vele architecten. Grote kennis van keramische bouwmaterialen maakt Wienerberger tot een meedenkend partner voor elke bouwer.

 
Kijk voor meer informatie op www.wienerberger.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie