Somfy heeft veel te bieden in huisautomatisering

Somfy zorgt voor ‘zelfdenkend’ huis met Home Motion.

U kent Somfy waarschijnlijk van elektrische bediening van zonwering en rolluiken. Wist u dat Somfy veel meer te bieden heeft in de huisautomatisering - oftewel Home Motion?

 
Zo is er de mogelijkheid om via een Smartphone en Tablet het hele huis te bedienen mits deze is voorzien van producten van Somfy, maar ook partners als Honeywell, Velux en KFV.

Interactief huis

Zo kunt u naast zonwering en rolluiken bijvoorbeeld ook verlichting, gordijnen, verwarming, dakramen, garagedeuren en alarm automatiseren. En er is meer, door de nieuwe Alerts functie wordt het huis interactief.

 
Door middel van een e-mail of SMS bericht op de hoogte blijven van wat er in huis gebeurt. Bijvoorbeeld wanneer de voordeur thuis open gaat tijdens werktijden, een veilig gevoel. Vervolgens is het mogelijk via smartphone te kijken wat er is gebeurt.

Reageren op omstandigheden

Vrijwel iedere auto tegenwoordig reageert op omstandigheden - wanneer het begint te regenen of wanneer het donker wordt. Het huis kan ook reageren op omstandigheden. Zo kan bijvoorbeeld een zonnesensor ervoor zorgen dat bij veel zonlicht de warmte buiten blijft door buiten- of binnenzonwering omlaag te laten gaan. Of wanneer de buitensensor ’s nachts iemand detecteert in de tuin kunnen automatisch de rolluiken dicht gaan.

Uniek

Somfy is uniek doordat het motoren én de bediening maakt, hierdoor is veel meer informatie beschikbaar van het huis. Zo kan op afstand eenvoudig gecontroleerd worden of de garagedeur of het rolluik echt dicht is.

Draadloos

Home Motion by Somfy is grotendeels draadloos. Hierdoor is het eenvoudig toe te passen in een woning zonder hak- en breekwerk. Door het modulaire karakter is het tevens eenvoudig uit te breiden naar de wensen van de bewoner.

Home Motion House

Bezoek het Home Motion House in de Villa Arena te Amsterdam waar u op meer dan 1000m2 zelf kunt ervaren wat Home Motion is.

 

« Nieuws overzicht