Nelskamp brengt beton dakpan op hoger niveau

PLANUM is nieuwe generatie vlakke beton dakpannen.

Nelskamp dakpannen blijft in ontwikkeling en heeft de betonnen dakpan op een hoger niveau gebracht.

 
Bij de luxere afwerkingen wordt gebruikt gemaakt van een microafwerking waardoor de pan nauwelijks vuil aanneemt. Hechting wordt bemoeilijkt door de verdichting. Vocht kan moeilijk binnendringen.

 
Testen hebben uitgewezen dat de factor zelfreiniging extreem hoog is en de slijtageweerstand is toegenomen, waardoor de nieuwe generatie LongLife zich kan meten met de keramische dakpan.

 
Uniek is dat deze fijne afwerking ook aan de kopse kant toegepast is. De LongLife afwerking is beschikbaar met een matte en glanzende uitstraling.

 
Deze ontwikkeling wordt toegepast op de bestaande 4 gegolfde modellen en ook voor de nieuwste loot, de Planum. Een vlakke beton dakpan, zo zuiver en strak dat deze een absoluut onderscheidend vermogen heeft.

Halve pannen overbodig

Doordat er zowel hele als ook halve gevelpannen worden gemaakt, is direct vanaf de zijkant te starten met de verbanddekking. Esthetisch veel fraaier, maar er wordt enorm veel voordeel in prijs behaald omdat de gewone halve pannen nu overbodig zijn.
Hiermee is de Planum de goedkoopste vlakke dakpan in aanschaf met een enorm hoog kwaliteitsniveau en beschikbaar in 4 chique kleuren.

Minder emissie

De voordelen om te werken met beton dakpannen heeft evenwel een technische als duurzame basis. Doordat de afmetingen van de Planum gelijk zijn aan alle andere beton dakpannen is de modulaire maat van 300 mm te gebruiken met de ideale latafstand van 312 tot 340 mm. 
In duurzaamheid onderscheidt de beton dakpan zich door 45% minder schadelijke emissie als CO2 in de omgeving te brengen t.o.v. de keramische dakpan, gemeten bij een oppervlakte van 160 m2.

 
Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op.

« Nieuws overzicht