Oostwoud draagt steentje bij aan duurzame omgeving

Postkasten Oostwoud combineren veiligheid met uitstraling.

Duurzaam bouwen stond centraal tijdens de Ecobouw, die onlangs gehouden werd van 17 t/m 19 september jl.

Bouwen aan een duurzame omgeving ontwikkelt zich tot een belangrijke randvoorwaarde bij het ontwerpen, bouwen en gebruiken van gebouwen en de inrichting.

Veiligheid

Oostwoud probeert daar haar steentje aan bij te dragen door het vergroten van de veiligheidsaspecten, bijvoorbeeld door het toepassen van glas in pui en entree. Door de gevel transparant uit te voeren ontstaat meer licht in de entree, wat zorgt voor meer veiligheid voor de bewoners. Dit wordt gecreëerd door postkasten achter glazen frontplaten toe te passen, eventueel in combinatie met LED-verlichting voor een verrassend effect!

Uitstraling

Het toepassen van postkasten in de gevel van een gebouw kan onderdeel zijn van een uitstraling. Een combinatie van verschillende materialen is toepasbaar en op maat uit te voeren, evenals de keus uit praktisch iedere gewenste kleur. Een contactmoment met een medewerker van de afdeling postkasten bij Oostwoud International bv kan tot een verrassend ontwerp leiden.

Waardeberging

Het plaatsen van een wand met waardeberging, gecombineerd met garderobe-elementen is bij uitstek een ‘waardevolle’ aanvulling op de uitstraling van de directe omgeving van de ingang: de centrale hal. De bezoeker kan de eigendommen verzekerd opbergen.

 
De adviseurs van Oostwoud zijn behulpzaam bij het ontwerpen van een dergelijke wand en komen graag ter plaatse de ruimte met u bespreken. Gezamenlijk kunnen we tot de perfecte oplossing komen qua kleur, materiaalsoort en het doorvoeren van de uitstraling van de gevel naar de hal.

 
Informatie: www.oostwoud.com
 
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie