Eaton lanceert nieuwe website

Bezoek website Eaton en maak kans op een e-bike.

Deze week lanceerde Eaton een geheel vernieuwde website waarop het complete productassortiment eenvoudig en snel te raadplegen is. Een duidelijke navigatie en frisse vormgeving maken het voor de bezoeker eenvoudig de weg te vinden op site.

 
Bovendien maken bezoekers van de website dit najaar kans op 2 moderne elektrische fietsen. Op de site kunnen bezoekers zich registeren voor deelname aan de loterij van de e-bikes. De prijsuitreiking vindt plaats op de stand van Eaton op de Elektrovakbeurs Hardenberg.

Verbeterde zoekfunctie

Sinds de integratie van Holec, Moeller en Power Quality had Eaton diverse websites in de lucht die nu allemaal samengevoegd zijn tot één website met alle informatie gebundeld.

 
Op de nieuwe productpagina’s is via tabbladen alle informatie over het product toegankelijk, zoals algemene informatie, specificaties, software en handige tools voor selecteren en configureren. Via de verbeterde zoekfunctie kunnen producten ook op artikelnummer gevonden worden.

Kennisuitwisseling

Naast de lancering van de website heeft Eaton diverse activiteiten op het programma staan om elektrotechnische professionals dit najaar op de hoogte te houden van (product)ontwikkelingen en actuele thema’s. Het draait bij Eaton om kennisuitwisseling en persoonlijk contact.

 
Eaton is dit najaar aanwezig op de beurzen Domotica & Slim Wonen en Elektrovakbeurs Hardenberg en organiseert seminars, technodagen en kennismiddagen met thema’s voor machinebouwers, paneelbouwers en specialisten in het bouwen van datacenters. Daarnaast rijden er twee roadshows door Nederland.

 
Bekijk alle beurzen & events ook op Eaton Electrical.

 
Niet alleen Eaton Electrical is vernieuwd. Ook de divisies Filtration, Aerospace, Hydraulics en Automotive zijn toegankelijk via het vernieuwde www.eaton.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie