VIBE: de totaaloplossing voor indoor/outdoor glasvezelnetwerken

Snel en op maat geleverd

Hemmink biedt binnen het VIBE-concept voor de aanleg van FFTX-netwerken, nu een specifieke totaaloplossing voor de aanleg en inrichting van indoor én outdoor glasvezelnetwerken. Dit pakket draagt de VIBE indoor/outdoor fiber solutions.

 
VIBE indoor/outdoor fiber solutions levert veel voordelen op. Zo ontvangt de afnemer een compleet portfolio glasvezelkabel en connectivity producten die op elkaar zijn afgestemd. Hemmink levert de glasvezelkabels op gewenste lengte af, waardoor restanten verleden tijd zijn. Daarnaast levert Hemmink VIBE-producten snel en op maat.


Eén pakket
Het VIBE pakket bevat glasvezelkabel, VENI-laslades, pigtails, patchcords, adapters en wandkasten, waaronder 19” kasten. Alle producten  zijn van gerenommeerde merken.  Samen met VIBE FttX vormt indoor/outdoor fiber solutions  het VIBE-concept. Dit concept biedt alle benodigde componenten voor het bouwen van een volledig glasvezelnetwerk.


Gerenommeerde merken
De business Unit TV-Data-Telecom van Hemmink biedt oplossingen voor FTTX en coax communicatie-infrastructuren. Zij vertegenwoordigt gerenommeerde merken en combineert deze om voor elke situatie een passende oplossing te bieden. Kijk voor meer informatie op www.hemmink.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie