Zorgeloos van buitenaf na-isoleren van hellende daken

UNILIN levert het RENO PIR en RENO PIR WOL element.

Voor het van buitenaf na-isoleren van hellende daken biedt UNILIN met RENO PIR en RENO PIR WOL een gemakkelijke en duurzame oplossing.

 
Deze UNILIN renovatie elementen verbeteren de energieprestatie coëfficiënt (EPC) van woningen zonder dat daarvoor enorm dikke renovatieproducten nodig zijn.

RENO PIR

Isolerende, renovatie elementen met PIR-hardschuim isolatie voor het na-isoleren van hellende daken. De elementen zijn geschikt voor toepassing op een dragend vlak dakbeschot. De elementen zijn geschikt voor toepassing onder schubvormige, ventilerende dakbedekking zoals pannen en leien.

RENO PIR WOL

Isolerende, renovatie elementen met PIR-hardschuim isolatie voor het na-isoleren van hellende daken. De elementen zijn geschikt voor toepassing onder schubvormige, ventilerende dakbedekking zoals pannen en leien. De elementen zijn geschikt voor toepassing op een dragend dakbeschot met tengels of een bestaand dakelement.

 
Het RENO PIR WOL element is aan de onderzijde voorzien van minerale wol. De minerale wol dient om de ruimte tussen het bestaande dakelement en het nieuwe element op te vullen, zodat er geen luchtcirculatie tussen de isolatielagen kan plaatsvinden. Hierdoor kunnen de Rc-waarden van beide elementen bij elkaar worden opgeteld.

 
Meer over reno PIR renovatieplaten.

 

« Nieuws overzicht