Nimmerdor wint PassiefBouwen Award 2012

Zeeuws massief passief multifunctiegebouw aan eerste CO2-neutrale straat van Nederland.

Het multifunctionele woongebouw Nimmerdor in Grijpskerke (Zeeland) is in 2013 bekroond met de jaarlijkse PassiefBouwen Award 2012. Het project is volledig uitgevoerd volgens de bouwvisie massief passief van Recticel Insulation.

De onderscheiding werd toegekend in de categorie Overige Gebouwen. De bekendmaking was tijdens de Bouwbeurs 2013 in Utrecht.

 
CO2 neutrale straat

De PassiefBouwen Awards worden door de Stichting PassiefBouwen toegekend aan woningen en andere gebouwen die niet of nauwelijks energie gebruiken. Nimmerdor maakt deel uit van de allereerste CO2-neutrale straat van Nederland.
Volgens juryvoorzitter ir. Chris Zijdeveld van de Stichting PassiefBouwen.nl is Nimmerdor vooral in de prijzen gevallen, omdat het hele project (appartementen, dorpshuis, enkele winkelruimtes, eengezins starterskoopwoningen) een klassiek uiterlijk heeft gekregen.

Netto maandlasten blijvend lager!

Huurders en kopers van het passief project Nimmerdor profiteren dan ook van een enorme besparing in hun maandlasten: zij betalen voor hun energienota nog maar een paar tientjes per maand. En dat is te danken aan de bouwvisie massief passief van Recticel Insulation. Recticel Insulation maakt dan ook de beste polyurethaan isolatieproducten voor passiefhuis toepassingen.

 
Heeft u plannen voor een economisch en ecologisch voordelig passief project? Maak dan kennis met de mogelijkheden van Recticel Insulation tijdens het PassiefBouwen Event 2013.
Mail voor een afspraak met een van onze adviseurs naar: vanderhoek.roland@recticel.com. Of kijk voor meer informatie op www.massiefpassief.nl.

Gratis naar het PassiefBouwen Event

Op het PassiefBouwen Event, van 24 t/m 26 september in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch, vindt u alle noviteiten, tips en ontwikkelingen op het gebied van passief bouwen.
Bestel uw toegangsbewijs en bezoek het PassiefBouwen Event tijdens de beurs Energie 2013!
Mail uw contactgegevens naar: vanderhoek.roland@recticel.com.

Gratis informatiekrant

Op de stand van Recticel Insulation (stand 04.A020) ontvangt u een exemplaar van Inside Information: onze gloednieuwe informatiekrant over kwaliteitsisolatie en de voordelen ervan voor onze toekomst.

 
U kunt ook hier meteen uw gegevens achterlaten om uw krant thuis met de post te ontvangen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie