Lambdawaarde van 0,020? Het kan met Kooltherm isolatie!

Duurzame en milieuvriendelijke hardschuim isolatie.

Met Kooltherm hardschuim isolatie is Kingspan Insulation koploper in duurzame en milieuvriendelijke isolatieoplossingen. Met een lambdawaarde van 0,020 W/m.K behaalt u de beste waarde in de markt.

 
Zo kunt u meteen met Kooltherm hardschuim isolatie de slankste constructies bouwen. Of u nu gaat bouwen, verbouwen of renoveren: voor iedere toepassing heeft Kingspan Insulation een prima isolatieoplossing.

Ontdek het zelf

Van 8 tot en met 10 oktober a.s. vindt de Bouw Compleet weer plaats in Hardenberg. Uiteraard zijn wij ook dit jaar weer aanwezig en tonen wij een aantal verrassende innovaties. Wij nodigen u daarom ook van harte uit op onze stand nr. 410.

Technische service

Naast kwalitatief hoogstaande isolatie bieden wij ook een uitstekende service. Zo hebben we een technische dienst waar onze experts u graag telefonisch of via e-mail advies geven. Zij zijn bereikbaar via technical@kingspaninsulation.nl of via (0800) 252 52 52.

Persoonlijk advies

Of gaat uw voorkeur uit naar een persoonlijk gesprek? Onze projectmanagers geven u graag concreet advies voor een lopend project of een uitleg over onze verschillende producten en/of systemen. Aarzel niet om contact op te nemen via info@kingspaninsulation.nl.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op of kijk op www.kingspaninsulation.nl.

 
Eerder verschenen op NBD-Online.nl

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie