Gevels met natuurlijke uitstraling door Caparol steenstrips

Energiebesparing dankzij duurzaam gevelonderhoud met Caparol.

De gevel is het gezicht van een huis, een kantoor of een school. Alle reden om te zorgen voor een mooie en effectieve bescherming. Duurzaam gevelonderhoud heeft uiteenlopende aspecten, zoals energiebesparing en weerstand tegen mechanische belastingen.

Met de gevelisolatiesystemen van Caparol kiest u niet alleen voor economisch voordeel, maar ook voor een fraaie gevel - bijvoorbeeld door gebruik van de Meldorfer steenstrips op isolatie.

Gevelisolatiesystemen

Met Meldorfer steenstrips van Caparol bereikt u voor uw gevel een natuurlijke uitstraling. Meldorfer steenstrips worden ingezet om gevels en binnenmuren optisch een metselwerk of natuurstenen uiterlijk te geven. De steenstrips kunnen ook worden gebruikt op isolatie.

 
De gevelisolatiesystemen van Caparol stellen u in staat om dankzij een uitstekende warmte-isolatie een aanzienlijke energiebesparing te realiseren. Dankzij de flexibiliteit in de productie van de Meldorfer steenstrips heeft u een ruime keuze in kleur, structuur en in de maatvoering.

Hoger rendement

Meldorfer steenstrips zijn organisch van samenstelling en overwegend met minerale grondstoffen gefabriceerd. Tijdens de fabricage worden de steenstrips handmatig gestructureerd en afgezand. Met als resultaat een natuurlijk en uniek uiterlijk. Meldorfer steenstrips zijn robuust en zeer goed bestand tegen UV-licht. Daarnaast zijn de steenstrips nauwelijks gevoelig voor vervuiling.

 
Deze eigenschappen resulteren in een hoger rendement op het gevelonderhoud. Meer dan 30 jaar ervaring en praktische deskundigheid van Caparol op dit gebied bewijst dit!

Ruime keuze

Caparol biedt u voor duurzaam gevelonderhoud een ruime keuze aan gevelisolatiesystemen en naast de Meldorfer steenstrips een aantal mogelijkheden in vormgeving voor uw gevel.

 
Vraag meer informatie aan via info@caparol.nl of bezoek onze website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie