Niemand aanwezig? Pakket toch bezorgd

De Logixbox: dé oplossing voor het dag én nacht ontvangen van uw bestellingen

De Logixbox is een groot formaat pakketbrievenbus waarin 24/7 gemakkelijk bestellingen kunnen worden uitgewisseld. Aan huis, magazijn én kantoor.

En juist als er niemand in staat is deze in ontvangst te nemen, bijvoorbeeld bij spoed, afwezigheid, ’s nachts of in het weekend.

Gemakkelijk

De onstuitbare groei van webshops en internetverkopen door consumenten leidt tot een groeiend aantal af te leveren pakketten, inmiddels ruim over de honderdduizend per dag. En al deze kopers ontvangen hun pakketten het liefst gewoon aan huis, bij voorkeur in de eigen Logixbox.

Bedrijfsleven

Ook het bedrijfsleven zoekt naar verbeteringen in efficiency en effectiviteit. Ze wensen een gemakkelijkere uitwisseling van bestellingen, emballage en onderdelen, indien mogelijk via nachtlevering en levering bij afwezigheid. De eigen Logixbox is ook voor hen dé oplossing.

Veilig en flexibel

De Logixbox is verkrijgbaar als aanbouw- en inbouwmodel. Indien gewenst op maat gemaakt, aangepast aan het ontwerp van de woning of bedrijf. Maar welke variant ook gekozen wordt, in alle gevallen worden de geleverde bestellingen veilig opgeborgen.
Zo zijn de boxen gemaakt van 1.2 mm verzinkt staal, voorzien van een ijzersterke poedercoating volgens Qualicoat-eisen en met een extra veilig slot en diverse verzwaarde onderdelen. Hierdoor is de Logixbox hufterproof en slechts met buitensporig geweld te openen.
Ook de montage is uiterst solide: 4 stevige 8 mm dikke schroeven verankeren de box stevig aan woning of bedrijfspand of aan het (optionele) statief. Door een meedraaiende klep (bij Multibox) is het niet mogelijk, de pakketten uit de box te ‘hengelen’.

Duurzaam

Elke woning, elke bedrijf verdient een eigen pakketbox. Al is het alleen maar uit het oogpunt van duurzaamheid. Een eigen afleverbox leidt immers tot effectievere en efficiëntere bezorgritten en dus tot geen nodeloze ritten naar allerlei afhaalpunten. En dus tot minder co2- en verkeersbelasting van woon- en werkomgeving. Zo zorgen we samen voor een duurzaam bezorg- en ontvangstsysteem dat ook nog eens beter is voor het milieu!

 
Voor meer info bezoek onze website: www.logixbox.nl. Of stuur een bericht naar info@logixbox.nl: wij maken graag een passend aanbod voor u.


« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie